Czy macie do polecenia jakąś stronę do wywoływania zdjęć? Do tej pory korzystałam z empiku, ale ostatnio słabe jakościowo przyszły te zdjęcia
Na allegro sa spoko tam kuouje pakiety bo wywoluje bardzo duzo zdjec zawsze od uwolnij kolory (maja tez swoja strone) spoko jakosc i cena
Ja wywołuje w Rossmanie ale chyba mają średnia jakość
Od zawsze wywołuje w colorland wykupuje te pakiety po 300 szt
Ja wywołuje w uwolnij kolory jestem zadowolona
Też tam wywołuje , i byłam zadowolona zawsze nigdy jeszcze nie sprawdzałam u innych firm
Ja zawsze zamawiałam na Empik foto i byłam zadowolona
Zamawiając kalendarze zawsze wywołuje w uwolnij kolory
Też od 6 lat tam zamawiam zawsze co roku tradycyjnie kalendarz dla babci i dziadka . I przy okazji wywołuje tam zdj zawsze byłam zadowolona
Mi się nie podoba w Rossmanie że to tak długo schodzi, łatwiej jest mi zamówić przez internet niż czekać przy tej maszynie aż się wszystko wydrukuje
Wiesz to może ja po prostu słabe zdjęcia robię
To muszę zobaczyć te dwie strony, ale do 300 to mi jeszcze sporo będzie brakować
Ja też zamawiałam zdjęcia na Empik około 4 miesiące temu i było okej
Ja też wywołuję w Uwolnij Kolory i jestem bardzo zadowolona, fajna jakość i szybka realizacja
Ooo dobrze wiedzieć ,że tę stronkę polecicie :))
Musze w końcu większą ilość zdjęć podrukować i miec w albumie ,żeby z czasem móc usiąść i powspominać , a nie pyk pyk palcem na telefonie
Nie ma to jak wywołane zdj
Fajnie stworzyc album ze zdjec… i miec go pod reka zawsze kiedy orzyjdzie ochota na wspomnienia…
Ja też zawsze zamawiam na Empik. Myślę też, że nie ma co się zrażać po jednym razie, w którym coś się nie spodobało ja raz też dostałam troszkę słabszej jakości, całe szczęście jak akurat wywoływałam małą ilość, ale następnym razem przyszły już dobre
A to nie można reklamować jak jest słaba jakość wywołania ?
Teraz czytam, że rzeczywiście można, ale mi to wgl do głowy nie przyszło, będę wiedziała na przyszłość