Wywoływanie zdjęć

Czy macie do polecenia jakąś stronę do wywoływania zdjęć? Do tej pory korzystałam z empiku, ale ostatnio słabe jakościowo przyszły te zdjęcia

Na allegro sa spoko tam kuouje pakiety bo wywoluje bardzo duzo zdjec :slight_smile: zawsze od uwolnij kolory (maja tez swoja strone) spoko jakosc i cena :slight_smile:

1 polubienie

Ja wywołuje w Rossmanie ale chyba mają średnia jakość

1 polubienie

Od zawsze wywołuje w colorland wykupuje te pakiety po 300 szt

1 polubienie

Ja wywołuje w uwolnij kolory jestem zadowolona

2 polubienia

Też tam wywołuje , i byłam zadowolona zawsze nigdy jeszcze nie sprawdzałam u innych firm

3 polubienia

Ja zawsze zamawiałam na Empik foto i byłam zadowolona

3 polubienia

Zamawiając kalendarze zawsze wywołuje w uwolnij kolory

1 polubienie

Też od 6 lat tam zamawiam zawsze co roku tradycyjnie kalendarz dla babci i dziadka . I przy okazji wywołuje tam zdj zawsze byłam zadowolona

3 polubienia

Mi się nie podoba w Rossmanie że to tak długo schodzi, łatwiej jest mi zamówić przez internet niż czekać przy tej maszynie aż się wszystko wydrukuje

1 polubienie

Wiesz to może ja po prostu słabe zdjęcia robię :crazy_face:

To muszę zobaczyć te dwie strony, ale do 300 to mi jeszcze sporo będzie brakować :blush:

Ja też zamawiałam zdjęcia na Empik około 4 miesiące temu i było okej

2 polubienia

Ja też wywołuję w Uwolnij Kolory i jestem bardzo zadowolona, fajna jakość i szybka realizacja :blush:

2 polubienia

Ooo dobrze wiedzieć ,że tę stronkę polecicie :))

Musze w końcu większą ilość zdjęć podrukować i miec w albumie ,żeby z czasem móc usiąść i powspominać , a nie pyk pyk palcem na telefonie

Nie ma to jak wywołane zdj :blush:

1 polubienie

Fajnie stworzyc album ze zdjec… i miec go pod reka zawsze kiedy orzyjdzie ochota na wspomnienia…

1 polubienie

Ja też zawsze zamawiam na Empik. Myślę też, że nie ma co się zrażać po jednym razie, w którym coś się nie spodobało :sweat_smile: ja raz też dostałam troszkę słabszej jakości, całe szczęście jak akurat wywoływałam małą ilość, ale następnym razem przyszły już dobre :smiling_face:

1 polubienie

A to nie można reklamować jak jest słaba jakość wywołania ?

Teraz czytam, że rzeczywiście można, ale mi to wgl do głowy nie przyszło, będę wiedziała na przyszłość