Tak sen jest ważny. Zbyt suche oraz zbyt wilgotne powietrze nie są dobre dla zdrowia. Dobrze mieć higrometr w domu do pomiaru.
Oczyszczacz powietrza też bardzo polecam :)
Dokładnie oczyszczać to super sprawa mamy od roku i bardzo chwalimy
U nas już powoli zaczynamy włączać oczyszczacz, zwłaszcza wieczorami
Właśnie zastanawiam się nad zakupem oczyszczacza powietrza, ale jednak taki lepszy co mi się podoba kosztuję już 2000 zł. A to spory wydatek dla mnie.
dla mnie 2 tys to też spory wydatek :( i nie mogę sobie na to pozwolić
Wydatek duży ale zdrowie jednak ważniejsze, szczególnie zdrowie dziecka :) u nas w zimę bez oczyszczacza nie dałoby rady funkcjonować bo w okół dużo domków jednorodzinnych i każdy pali to bardzo czuć różnice jak jest oczyszczacz w domu
Szczerze mówiąc wcześniej nie myślałam nad oczyszczaczem powietrza, ale mieszkamy prawie w centrum miasta gdzie to powietrze szczególnie wieczorami jest naprawdę nie fajne.
Zgadzam się z Terazmama że na zdrowiu dziecka nie ma co oszczędzać, teraz 2000zł wydaje się dużo ale później jak przyjdzie chodzić po lekarzach i wydawać co wizytę 200 to wyjdzie na to samo a po co dziecko ma się męczyć.
ja mam oczyszczacz powietrza z philipsa, fajny sprzet ale drogi bo jakieś 1600zł trzeba dać. jestem ciekawa jak bedzie sie sprawował z typowym okresie grzewczym.
u nas na wsiach o jednak nie jest to takie popularne
Właśnie świetna sprawa oczyszczacz powietrza
My też myślimy o tym i chyba się zdecydujemy w końcu;p
Ja mieszkam w okolicach Warszawy więc to powietrze często tu nie jest najlepsze ale właśnie oczyszczacz mamy już 3 lata i nawet we własnym stanie zdrowia widać poprawę :)
a daleko masz do Warszawy ?
Jak przejdę 2 ulice dalej to już jest Warszawa :P ale do samego centrum to będzie ok 30 minut autem
ja mam oczyszczacz powietrza philips i powiem Wam ze sobie chwalę. mam wrażenie że córki mniej chorują odkąd go mamy.
My też rzadziej chorujemy :)
serio widzicie różnicę ?
Mój mąż potrafił być chory po kilka razy w roku a teraz może raz w roku mu się zdarzy :) Ja różnice widzę i czuje bo wieczorami i nas czuć ten smog, szczególnie jak się okno otworzy a wystarczy włączyć oczyszczacz i zaraz wszystko wyłapie :)
Ja często coś łapie