Za duży/za mały czyli jak rośnie brzuszek w ciąży

Ewusia_26 brawo, można? można!

Tak ,podziwiam osoby które mają w sobie tyle motywacji żeby się odchudzać. Ja nie mam tyle zapału na szczęście same kilogramy mi zlecialy. Najwięcej jak wróciłam do pracy

U każdej kobiety jest inaczej , zależy też jaki duży maluszek i jaką budowę ciała kobieta miała za nim zaszła w ciąże

agus0391 odchudzanie nie jest zdrowe;)

mi mowia ze mam maly brzuch ale ja w porownaniu sprzed ciazy jak bylam chuda i plaska to dla mnie on sie wydaje duzy

kum_pela a na kiedy masz termin?

Mnie było widać dopiero w 5 miesiącu

u mnie juz w 4 miesiacu bylo widac

u mnie niektorzy nie zauwazali ciazy, w dodatku nosilam szerokie tuniki to juz calkiem :wink:

izka mam na 15 maja termin ale od tylu nie wygladam na kobiete w ciazy kto mnie nei zna to nie widzi roznicy no ja widze ze troszke biodra się rozeszly a brzuszek nie jest az taki ogromny akurat. u lekarza bylam i dzewczyna mnie pyta ktory miesiac mowie ze 8 a ona oooo to nie wiedzialam ze sie tak dobrze wyglada w 8 miesiacu ciazy bo ona sie boi rozmarów wlasnie, ale uspokoiłam ją ze nie ma co się bać. na zdjeciu moj brzuch ogromny hehe

U mnie juz w 4 bylo widać, a w ciazy przytylam 14 kg

jakbym kiedys byla ciazy po raz drugi, to nigdy wiecej nie bede meza wyciagac o 22 zeby jechac na pizze :wink:

zgaga czy wydecie brzuszka??? pewnie to i to;p

ja w drugim trymestrze miałam widoczny tak był malutki

a dzidzia duża się urodziła??
bo ja miałam mały i urodziła się spora
56cm

brzuch nie zawsze odzwierciedla jakie będzie dziecko znam kobiety kotre maja male brzuszki ale dzieci rodza wcale nie małe i odwrotnie

no to ja także jestem tego przykładem

Kumpela - faktycznie brzusio jak na 8 miesiąc to bardzo zgrabniutki :slight_smile:

Dziękuję iza może skolioza i nie jest taki widoczny albo geny nie wiem ale moja mama z moim bratem miała jak slonica taki wielki

Ja mialam ogromny brzuch a maly urodzil sie malutki…