Zabawki drewniane - wady i zalety

ja tez wszystko pukowalam wcześniej jak była okazja i chodzik juz miałam :L a dostała tego ze smoki zielonego taki dla chłopca mi nie wydawal ale przy nim nauczyła sie wstawać 

w lozwczku nie chciała sie podnosic

nawet mieliśmy w salonie lozeczko turystyczne jako kojec do zabawy tylko one wszystkie sa Na nóżkach i często nie wywracała jak chciała wyjść z lozeczka :(

ale mieliśmy tez basen z kulkami i ten chodzik przelozylam przodem do środka ze jak sobie siedzi w piłkach to mogla sobie klikać itp mega sie tym cieszyła i zaczęła przy tym wstawać :D

U nas jakiś kocykowy pech i z córka i synkiem każdy don prezentu dokupuje... Kocyk!! Mam po córce 3 różowe zapakowane i teraz dla synka już też 3 sztuki których nie otworzę. Będę musiała wydać dalej w świat niestety bo ile można mieć kocykow

MamaRoz wystaw na olx lub vinted ;)

Ja dostalam tez 2 ;) ale ja z wyprawka się opóźniałam wiec wszytskiego nie kupilam wiec dla mnie akurat luz ;)

MamaRóża kocyków nigdy za dużo:D ja też mam sporo i każdy w użyciu:D

U nas tez tysiące kocykow 

mojs córka wgl jest anty i sie nie przykryje do spania 

a jak już zaśnie i ja przykryje to się odkopuje zaraz 

wystawiłam te nowe z metka na vinted 

jak młodsza się urodzi i wyrośnie to już wszystkie sprzedam 

jeden zostawię dla lalek 🙄😂

ja kocyki uwielbiam, ale mały też lubi się odkopać, szczególnie w nocy ;)

U mnie pierwsza corka byla malutka jesien zima bo urodzila Sie w sierpniu 

Teraz na jesien Juz bedzie miec 7 miesiecy 🤔 wiec nareszcie spiworek do spacerowki nam sie przyda niz kocyki 

Ale zastanawiam sie nad kupnem jesscze bambusowego 

slyszalam ze one chłodzą w lato ? 

kupilam na prube takie nambusowe otulacze z lionelo i są przepiękne 😃 

z myślą wlasnie o wakacjach żeby okryć w wózku itp 

Kasia dla lalek ;) ja tez mnoejsze ubranka zostawiam paczka pieluch mk zostala tp tez odlozylam bedzie miala dla bobasa do zabawy;) chyba ze nie bedzie chciala sie bawic to wtedy oddam;)

Córeczka dostała lale pierwsza która ma swoj własny kocyk i podusie 😂 

ale naoewno jakiś kocyk zostawie 

jakis taki sentyment ♥️

Moja śpi w spiworku więc się nie martwię, że się odkrywa w nocy, Polecam bo to chyba najlepiej zainwestowane pieniądze;D

Kasia moja też sie odkopuje, jak była mała spała w śpiworku syn też tak śpi. Problemów nie było, a teraz co wejdę do pokoju zawsze bez kołdry 

Nawet jak przyleci do nas spać w nocy to nie idzie jej przykryć 

a śpi pomiędzy nami😂

Właśnie jakbyście słyszały o jakimś kodzie w h&m to dajcie znac bo muszę kupić większy rozmiar spiworka właśnie;p

A jaki spiworek masz ? 

sama wlansie się rozglądam za jakimś na jesień dla mlodszej :)

Mazia moja tez spi bez kołdry,ma tylko swój kocyk ale zawsze zwija go i podkłada pod głowe,nawet jak nie ma skarpet w nocy to i tak jest ciepła,wydaje mi sie ze ona nie potrzebuje tyle ciepła...jak ja przykryje to po kilku sekundach sie odkopuje 

Śpiworek niemowlęcy - Biały/Balony - Dziecko | H&M PL (hm.com) 

ja miałam tego typu:p

ja mam zwykły spiworek ale taki do wózka raczej jak ktoraś chce to mogę wysłac bo ja używac raczej  nie bede ale to taki raczej pościelowy, biały 

a mial ktoś może ten śpiworek wlasnie do gondoli z zafiro 5w1 ? zastanawiam sie czy ten marzec kwiecień faktycznie będzie zimny

czy to potem na jesień mi sie przyda do fotelika? 

bo do spacerówki odpada bo mamy 5 punktowe pasy a w tym śpiworku sa dziury jak do fotelika samochodowego

U nas tez synek się rozkopuje spod kołdry i śpi na niej nakrywamy go wtedy kocykiem żeby nie zmarzł

U nas od jakiegoś czasu da się ja przykryć i nawet się nie budzi 😂 

ale przyjde

po godzinie I już rozkopana a ma najchłodniejszy pokój 

tyle ze łożko ma przy kaloryferze