ja tez wszystko pukowalam wcześniej jak była okazja i chodzik juz miałam :L a dostała tego ze smoki zielonego taki dla chłopca mi nie wydawal ale przy nim nauczyła sie wstawać
w lozwczku nie chciała sie podnosic
nawet mieliśmy w salonie lozeczko turystyczne jako kojec do zabawy tylko one wszystkie sa Na nóżkach i często nie wywracała jak chciała wyjść z lozeczka :(
ale mieliśmy tez basen z kulkami i ten chodzik przelozylam przodem do środka ze jak sobie siedzi w piłkach to mogla sobie klikać itp mega sie tym cieszyła i zaczęła przy tym wstawać :D
U nas jakiś kocykowy pech i z córka i synkiem każdy don prezentu dokupuje... Kocyk!! Mam po córce 3 różowe zapakowane i teraz dla synka już też 3 sztuki których nie otworzę. Będę musiała wydać dalej w świat niestety bo ile można mieć kocykow
MamaRoz wystaw na olx lub vinted ;)
Ja dostalam tez 2 ;) ale ja z wyprawka się opóźniałam wiec wszytskiego nie kupilam wiec dla mnie akurat luz ;)
MamaRóża kocyków nigdy za dużo:D ja też mam sporo i każdy w użyciu:D
U nas tez tysiące kocykow
mojs córka wgl jest anty i sie nie przykryje do spania
a jak już zaśnie i ja przykryje to się odkopuje zaraz
wystawiłam te nowe z metka na vinted
jak młodsza się urodzi i wyrośnie to już wszystkie sprzedam
jeden zostawię dla lalek 🙄😂
ja kocyki uwielbiam, ale mały też lubi się odkopać, szczególnie w nocy ;)
U mnie pierwsza corka byla malutka jesien zima bo urodzila Sie w sierpniu
Teraz na jesien Juz bedzie miec 7 miesiecy 🤔 wiec nareszcie spiworek do spacerowki nam sie przyda niz kocyki
Ale zastanawiam sie nad kupnem jesscze bambusowego
slyszalam ze one chłodzą w lato ?
kupilam na prube takie nambusowe otulacze z lionelo i są przepiękne 😃
z myślą wlasnie o wakacjach żeby okryć w wózku itp
Kasia dla lalek ;) ja tez mnoejsze ubranka zostawiam paczka pieluch mk zostala tp tez odlozylam bedzie miala dla bobasa do zabawy;) chyba ze nie bedzie chciala sie bawic to wtedy oddam;)
Córeczka dostała lale pierwsza która ma swoj własny kocyk i podusie 😂
ale naoewno jakiś kocyk zostawie
jakis taki sentyment ♥️
Moja śpi w spiworku więc się nie martwię, że się odkrywa w nocy, Polecam bo to chyba najlepiej zainwestowane pieniądze;D
Kasia moja też sie odkopuje, jak była mała spała w śpiworku syn też tak śpi. Problemów nie było, a teraz co wejdę do pokoju zawsze bez kołdry
Nawet jak przyleci do nas spać w nocy to nie idzie jej przykryć
a śpi pomiędzy nami😂
Właśnie jakbyście słyszały o jakimś kodzie w h&m to dajcie znac bo muszę kupić większy rozmiar spiworka właśnie;p
A jaki spiworek masz ?
sama wlansie się rozglądam za jakimś na jesień dla mlodszej :)
Mazia moja tez spi bez kołdry,ma tylko swój kocyk ale zawsze zwija go i podkłada pod głowe,nawet jak nie ma skarpet w nocy to i tak jest ciepła,wydaje mi sie ze ona nie potrzebuje tyle ciepła...jak ja przykryje to po kilku sekundach sie odkopuje
ja mam zwykły spiworek ale taki do wózka raczej jak ktoraś chce to mogę wysłac bo ja używac raczej nie bede ale to taki raczej pościelowy, biały
a mial ktoś może ten śpiworek wlasnie do gondoli z zafiro 5w1 ? zastanawiam sie czy ten marzec kwiecień faktycznie będzie zimny
czy to potem na jesień mi sie przyda do fotelika?
bo do spacerówki odpada bo mamy 5 punktowe pasy a w tym śpiworku sa dziury jak do fotelika samochodowego
U nas tez synek się rozkopuje spod kołdry i śpi na niej nakrywamy go wtedy kocykiem żeby nie zmarzł
U nas od jakiegoś czasu da się ja przykryć i nawet się nie budzi 😂
ale przyjde
po godzinie I już rozkopana a ma najchłodniejszy pokój
tyle ze łożko ma przy kaloryferze