Zabawki drewniane - wady i zalety

Chusteczki nawilżające są przydatne do wszystkiego 

Ja tez wolę drewniane zabawki. Mamy trochę tego ;) 

A chusteczki są bardzo przydatne, używamy prawie do wszystkiego :D 

tez lubie drewniane zabawki,klocki po synu maja już 10 lat a i tak niezniszczone,na pewno posłuża dłuze...

ja drewniane poki co mam tylko gryzaki ;) z klockami jescze czekamy ;) 

Ja zakupial trochę drewnianych zabawek jak w biedrze była promo na zabawki. Ale muszą poczekać chwilę jeszcze. 

w lidlu czasami też są jakies promki na nie;p

Tak tak ostatnio w Kauflandzie kupiłam na promce

Mi to się bardzo podobają drewniane klocki. Sama w dzieciństwie takich nie miałam ale jeździłam do cioci u której tylko tym się bawiłam. Teraz jak synek podrośnie to chce mu kupić drewniane klocki miasto. 

Anisss Lidl ma często spory wybór tych drewanianych zabawek. Można trafić na fajna promocje. 

Madzia mi się też podobają takie drewniane właśnie:D

Moja córeczka ma mnóstwo drewnianych zabawek teraz 

ma 1,5 roku 

i uwielbia takie domki gdzie trzeba krztałtują włożyć albo klicki drewniane 

wszystkie zabawki z biedronki jak dla mnie są genialne 

Kasia to fakt biedronka fajnie wybiera te zabawki zwlaszcza przed świętami czy dniem dziecka takie utrafione ;)

Wgl bardzo fajna i porzadna firma i naprawdę jednak z najtańszych chyba 

a zabawki są super jakości 

Ceny są właśnie spoko i przystępne, bo jak patrzyłam z innym firm, to szok;/

np little dutch... sa przepiekne ale mam zdrowy rozsadek albo braki w portfelu i nie dam az tyle jak to samo kupie za 1/5 z innej firmy

Kasia właśnie taką firmę miałam na myśli, ale oni mają piękne te rzeczy;D

Widziałam ostatnio jakąś reklamę Lidla z tymi drewnianymi zabawkami ale jak wchodziłam na stronę to było że niedostępne. Mi się marzy, żeby dziecko miało jak najmniej plastikowych zabawek ale nie wiem czy to się uda zrealizować 

Rozzanet oczywiscie ze to mozliwe,wiekszosc zabawek wystepuje w dwóch wariantach np zamiast domku plastikowego kupujesz drewniany...wiadomo cena bedzie wyzsza ale czesto sa promocje,

teraz na trefl z kodem 14LUTY trzecia rzecz jest za grosz

https://www.trefl.com/zabawki/drewniane

Wiem, że jest ogromny wybór i ja będę się starała kupować takie drewniane zabawki ale nie mam wpływu na to jakie dziecko dostaje prezenty od innych 

oj tak moje dziecko w wieku 3 miesięcy dostalo pod choinkę chodzik...

Kasia i super n będzie zdublowany prezent ;)

Ja też lubię takie prezenty na zaś kiedys corka na roczek dostala zabawki  dla niemowlat co ja już kompletnie nie interesowało;)

Chodzik jezdzik sama ostatnio kupowalam ;D a malutka ma 3,5 miesiąca;) znalazłam okazyjnie ma olx obok mnie kobieta sprzedawała wiec kupilam ;) poczeka nie przeterminuje się ;)