Zabawki ogrodowe

my mamy wózek dla lalki taki w który i ona siada sobuie

skusze i się ikupię córci taki drewniany wózeczek jak podrośnie

o taczkach to nie słyszałam ale czego teraz nie wymyślą

To prawda teraz wszystko jest , nieraz az za duzo w tych sklepach

U nas sprawdza się własnoręcznie wykonany plan zabaw z wiszącym mostkiem, dwiema wieżyczkami, huśtawką, zjeżdżalnią, drabinką i wejściem z podestów do tego piaskownica, taczka i basen :slight_smile:

teraz jest taki wybór, że nie wiadomo co wybrać

moja córka uwielbiała skakanie na trampolinie, nie miałyśmy jej, ale przy okazji wyjazdów codziennie musiała poskakać

Jak sie ma ogród to można teraz super zagospodarować bezpieczny i kolorowy kącik zabaw dla malucha.

dokładnie ja niestety takiego nie mam

mój brat zrobił plac zabaw dla swojej córki więc mamy gdzie jeżdzić:):slight_smile:

my chcemy małej kupic zjezdzalnie tylko nie wem od jakiego wieku dzieci chca jezdzic na nich

my w ogródku mamy piaskownice, plastikowa zjeżdżalnię i malutki domek

u dziadków na działce jak narazie jest huśtawka :))

w upalne dni jak ostatnio w ogrodzie przyda się basenik dmuchany dla dzieci, nawet ten najmniejszy sprawi dużo radości maluchowi

A ja nie mam ani ogrodu ani basenika, jednak w upalne dni nalewam do pontonu córki wode i wystawiam go na balkon. Taka forma również dziecku sprawia radość.

My mamy ogród, plac zabaw, piaskownice i basen wszytsko co umili dzieciom chwilę.

Benasy my mamy taką 2,5 metra i kupiliśmy ją dla 2 latka trzeba uważać jak wchodzi na nią ale był zachwycony.

my mamy własną działkę ale jak na razie jest tam jeszcze sporo do zrobienia

dla troszkę starszych dzieci fajny jest hamak

każde dziecko jest zachwycone gdy zrobimy mu plac zabaw.