Sezon letni już otwarty, a w naszym kraju właśnie lipiec to najczęściej wybierany miesiąc na plażowanie. Dlatego przygotowałam dla Was propozycje wspólnych zabaw na plaży. Co można robić z maluszkiem nad morzem, by było ciekawie i atrakcyjnie? Ja z moim synkiem bawiłam się w wiele przeróżnych zabaw. Dziś niektórymi z nich dzielę się z Wami, mając nadzieję, że będą inspiracją do wspólnej, rodzinnej zabawy.
to wspaniały pomysł dla rodziców i maleństwa
a nas w tym roku czekają wakacje w Turcji z dziećmi, mam nadzieję, że synek, bo to jego pierwszy wypoczynek w ciepłym kraju, zniesie to dobrze
Bardzo bym chciała pojechać nad morze, byłaby to niesamowita frajda dla synka, niestety ze względu na 3 miesięczną córeczkę i bardzo długą podróż odłożymy wyjazd na przyszły rok. Teraz planujemy wypad w góry.
Ja w tym roku nie jade nigdzie ale za to zabieram go na działkę gdzie pokazuje kwiatki motyle i ptaki słychać
ja tez na dzialke z mala chodze pod namiocik taki
Mój maluch chodzi z mężem na basen. Bardzo mu się to podoba. Ja muszę zajmować się córcią:D
myślę, że pierwsze wakacje z maluszkiem będą przyjemniejsze nad morzem, ja przynajmniej namawiam na takie męża w przyszłym roku, więc zabawy na 9-12 miesięcy na pewno wykorzystamy a namiocik na plażę na pewno nam się do nich też przyda
my też pojedziemy na plaże porady się przydadzą
My byliśmy w tamtym roku nad morzem synek był zachwycony.
My też się wybieramy nad morze, porada przydatna.
coś te wakacje nie za bardzo więc na ogrodzie rozstawiłam mały namiocik żeby mały miał jakąś frajdę
my dopiero za rok na wakacje nad morzem niestety… mała jest obecnie za mała,ale porada napewno się przyda
moj synek uwielbia sie bawic w piasku…
A ja mojej córce jeszcze nie pokazywałam ze można sie w piasku bawić.
w tym roku jedziemy nad morze . to pierwsze wakacje z maluszkiem
mój synio w piaskownicy na bosaczka biega
my na plażę dopiero pod koniec sierpnia jedziemy
pod kniec sierpnia to i może pogoda lepsza będzie
na bosaka po piasku podobno dobrze robi na problemy z płaskostopiem