Zachcianki – najdziwniejsze połączenia smaków

@karolina27034 soczki Kubuś w szkle, to było życie :heart:

1 polubienie

Hihihi moje kuzynki były od nich pomarańczowe wręcz :face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Ja też muszę zajrzeć do lodówek czy są. Pamiętam że patyczki wbijaliśmy w nie i do zamrażalnika

1 polubienie

Ja też ! :joy::joy: rodzice myśleli że mam żółtaczkę ale to Kubuś haha

1 polubienie

Pamiętam i jeszcze jakiś czas temu były one latem ale w tamtym roku ich nie widziałam :thinking:
@karolina27034 moja córka też zaczynała się robić pomarańczowa i przestałam jej dawać :rofl:

1 polubienie

Ja też uwielbiam , moja kuzynka specjalnie zawsze dla mnie robi na urodzinach sos czosnkowy bo wie że ja lubię wszystko z nim jeść :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

2 polubienia

To u nas mniej robimy rzeczy czosnkowych bo mąż bo jest dość ciężki a mąż ma czasem z woreczkiem i jak coś robimy to dajemy go jednak mniej, zwłaszcza tego surowego.

Ja tez uwielbiam ale czesto mam po nim bolesci zoladka :smiling_face_with_tear:

To ja nie znoszę. A do tego przed ciążą zaczęłam specjalnie mieć dietę pudełkową bo wiedziałam że ja nie przypilnuję jedzenie właściwie zwłaszcza że musiałam bardzo pilnować indeksu glikemicznego. No i nie będę ukrywała że wręcz przynajmniej raz dziennie miałam sos czosnkowy jako nie znoszę i mój mąż się śmieje i zawsze mi go zabiera

No ja uwielbiam , tylko najlepiej jak go nie ma bo jak jest to zjem o wiele więcej . Pizzy to wgl potrafię z sosem czosnkowym dużo wsunąć

Mój nie lubił Ząbka ze względu na zapach , więc sypalam w proszku i potem stopniowo ząbek i się jakoś nauczył jeść :sweat_smile::see_no_evil: @Mama.kacperka tak piszesz o pizzy , że mam ochotę zrobić taką swojską :grin:

Ten w proszku czosnek jest ok. Właśnie mojemu nie szkodzi tyle że jest mniej intensywny

A na swojska to syn mnie namawia , on to znowu lubi robić taką bardziej niż jeść :sweat_smile:

1 polubienie

Oo tak dzieciaczki lubią gotować :smiley:

Lubi wyrabiać ciasto do pizzy :smiling_face:

Mój będzie miał właśnie w żłobku zajęcia MasterChef :rofl:

1 polubienie

Ale super :heart_eyes::heart_eyes: mam nadzieję że w żłobku do którego będę chciała dać maluszka też są takie fajne zajęcia :heart_eyes:

Dziś znów płacz i ściąganie maluszka z moich rąk ale ciocia mowila ze dziś będą fajne zajęcia wieam nadzieję że będzie się dobrze bawił :star_struck:

2 polubienia