@karolina27034 soczki Kubuś w szkle, to było życie ![]()
Hihihi moje kuzynki były od nich pomarańczowe wręcz ![]()
Ja też muszę zajrzeć do lodówek czy są. Pamiętam że patyczki wbijaliśmy w nie i do zamrażalnika
Ja też ! ![]()
rodzice myśleli że mam żółtaczkę ale to Kubuś haha
Pamiętam i jeszcze jakiś czas temu były one latem ale w tamtym roku ich nie widziałam ![]()
@karolina27034 moja córka też zaczynała się robić pomarańczowa i przestałam jej dawać ![]()
Ja też uwielbiam , moja kuzynka specjalnie zawsze dla mnie robi na urodzinach sos czosnkowy bo wie że ja lubię wszystko z nim jeść ![]()
![]()
![]()
To u nas mniej robimy rzeczy czosnkowych bo mąż bo jest dość ciężki a mąż ma czasem z woreczkiem i jak coś robimy to dajemy go jednak mniej, zwłaszcza tego surowego.
Ja tez uwielbiam ale czesto mam po nim bolesci zoladka ![]()
To ja nie znoszę. A do tego przed ciążą zaczęłam specjalnie mieć dietę pudełkową bo wiedziałam że ja nie przypilnuję jedzenie właściwie zwłaszcza że musiałam bardzo pilnować indeksu glikemicznego. No i nie będę ukrywała że wręcz przynajmniej raz dziennie miałam sos czosnkowy jako nie znoszę i mój mąż się śmieje i zawsze mi go zabiera
No ja uwielbiam , tylko najlepiej jak go nie ma bo jak jest to zjem o wiele więcej . Pizzy to wgl potrafię z sosem czosnkowym dużo wsunąć
Mój nie lubił Ząbka ze względu na zapach , więc sypalam w proszku i potem stopniowo ząbek i się jakoś nauczył jeść ![]()
@Mama.kacperka tak piszesz o pizzy , że mam ochotę zrobić taką swojską ![]()
Ten w proszku czosnek jest ok. Właśnie mojemu nie szkodzi tyle że jest mniej intensywny
A na swojska to syn mnie namawia , on to znowu lubi robić taką bardziej niż jeść ![]()
Oo tak dzieciaczki lubią gotować ![]()
Lubi wyrabiać ciasto do pizzy ![]()
Mój będzie miał właśnie w żłobku zajęcia MasterChef ![]()
Ale super ![]()
mam nadzieję że w żłobku do którego będę chciała dać maluszka też są takie fajne zajęcia ![]()
Dziś znów płacz i ściąganie maluszka z moich rąk ale ciocia mowila ze dziś będą fajne zajęcia wieam nadzieję że będzie się dobrze bawił ![]()