Zachowanie dziecka w brzuszku w dniu porodu

Ewe to mamy ten sam czas mniej więcej :) 

Czkawke mają miała non stop i w dniu porodu i przed porodem i w pierwszym miesiącu życia.

Ja jest w 28 tc i ciągle się zastanawiam jak ta czkawkę czuć 😄😄

Ja czkawkę to teraz czułam już od 19 tygodnia jakoś, ogólnie ruchy tym razem czułam bardzo szbko bo już w 16 tygodniu, ale no czkawkę odczuwam mocno w obu ciążach 

Lauraq moja mała stale czkawkę...jak to czuc ...jak zwykła czkawkę tylko w srodku...

Nigdy nie czułam zeby synek mial czkawke w brzuchu, a teraz jak się urodzil to ma bardzo często, nawet kilkarazy dziennie, aż jestem teraz ciekawa czy mial w brzuszku, a ja tego nie wyczułam, jest to możliwe? Czy od razu wiadomo ze czkawka w brzuszku jest? 

U mnie w dniu porodu synek skakał i szalał tak samo jak i wcześniej. Nawet wyczytałam wlasnie ze im bliżej porodu to dziecko staje się mniej ruchliwe dlatego według tego co wyczytałam myslalam ze jeszcze nie urodze i nawet moj lekarz ginekolog powiedzial ze widzimy się w 40tygodniu bo raczej nie urodze szybciej.

U nas wiecznie była czkawka w brzuchu i potem podwórka po urodzeniu. Młody wczoraj przed moim snem miał taką czkawkę,że myślałam że to nigdy się nie skończy. Moje maluchy zawsze miały i mają długie czkawki w brzuszku

Darulka brzuch tak w regularnych odstępach podskakuje, nie da się tego pomylić z niczym innym więc pewnie Twoja dzidzia nie miała w brzuszku. 

Darulka04 właśnie ja też tego nie mogę wyczaić 😊 dla mnie to nie takie proste bo wydaje mi się że wszystko to kopniaki. 😆

Ja czułam małej czkawkę i do tej pory w sumie czuje