Zadbaj o główkę malucha latem

ja muszę córeczce cieniutką opaskę na uszka kupić, bo w czapeczce jednak w te upały jej się główka poci

te opaski naprawdę w te upały bardzo przydatne, dzięki nim dziecku nie poci się tak główka i jest im chłodniej, bo najwięcej ciepła ucieka przez głowę

opaska tak ale dla mniejszego dziecka jak jest w wózku w cieniu bo starsze zawsze cos tam na slonce wyjdzie

ja w taka pogode czapeczki nie zakladam wcale, mala i tak w gondoli lezy ale jak bedzie siedziec to chustka z dziurkami i parasolka

u noworodka czapeczka cienka jest potrzebna nawet latem w wietrzny dzień bałabym się, że go przewieje

My zawsze cienka czapeczkę ubieraliśmy pomimo tego że urodził się pod koniec lipca -nieraz jej nie wiązaliśmy ale zawsze była :slight_smile:

U nas Niki zawsze ściągnie czapkę z głowy :frowning:

u nas na szczęście do tej pory nie ma problemów z noszeniem czapek czy latem czy zimą :slight_smile:

ja moja nie ma problemu z czapka. tylko jak czapka ma sznurki to je odwiazuje i wkłada do buzi

ja staram się zawsze coś małej zakładać ale ostatnio zaczyna ściągać:)

u mnie nie ma problemu z noszeniem czapki

u nas maluch sciaga czapke…musze miec wiazana

teraz latem to moja córcia wręcz nie znosi czapki a już tym bardziej zawiązywane choć wcześniej nie było u niej z tym problemu

Czapeczka latem to podstawa, tylko dzieci nie zawsze chcą je nosić.

moja córka nie ściąga czapki, ale kiedy jest ciepło ubieram jej opaskę, tak aby uszka były zakryte; nie jest jej za goraco i główka się nie poci

mój nie cierpi zakładania czapki

a moja lubi nosic kapelusiki i wcale ich nie zdejmuje wie ze jak chce wyjsc na zewnatrz to musi byc kapelusik i sama zaklada

moja córka w kapelusikach to czasem chodzi po domu :slight_smile:

ja ubierałam i chusty i kapelusiki, oba rozwiązania są dla mnie super

chusteczki lekkie i przewiewne