Odkąd pamiętam, bardzo często cierpiałam na zakażenie układu moczewgo. Niestety, nie ominęło mnie to również w ciąży. Dolegliwość ta objawiała się pieczeniem podczas oddawania moczu, bólem w podbrzuszu, oraz bardzo częstym odwiedzaniem toalety chwilę po jej opuszczeniu.
Niestety kobiety, które mają tendencję to zapalenia dróg moczowych są szczególnie narażone w okresie ciąży i tym bardziej powinny dbać o profilaktykę
Mialam niedawno
ja na szczescie nie miałąm problemów z układem moczowym
Też miałam zakażenie ukł. moczowego w ciąży, tylko z innej przyczyny…córcia uciskała mi na nerki i nastąpiło zatrzymanie moczu i zakażenie oczywiście szpital, antybiotyk…objawy podobno, tylko dochodzi ból nerek,
I u mnie obyło się bez takich problemów, ale będąc w ciąży jest się bardziej narażonym na tego rodzaju problemy i faktycznie szczególnie trzeba o siebie dbać.
znowu coś mnie łapie jutro mam lekarza
ja jedyne problemy jakie miałam to takie, że czesto latałam siku;) a tak to było ok
Ja pod koniec ciaży częściej odwiedzałam wc.
Biorę teraz urosal
mnie to w ciazy nie dotyczyło
Dbam o siebie ale czasem mnie to dopada
To jest taka przypadłość, ze chociaż bardzo dbamy o siebie to i tak może nas spotkać.
Ja w ciąży miałam niestety zapalenie układu moczowego i domowe sposoby leczenia nie pomogły, musiałam brać antybiotyk który wyjałowił mój organizm.
ja mialam przy porodzie podawany jakis lek bo wlasnie zakazenie u mnie wystapilo w czasie ciazy
podjadam żurawinę tak profilaktycznie
Ja na szczescie nie mialam takiego problemu
u mnie nie bylo, ale to nie znaczy, że nie miałam niepokoju przed każsymi wynikami
u mnie nie było tego problemu
nie mam tego problemu