Zakup krzesełka do karmienia - jakie?

My mamy taki z Ikei jesteśmy bardzo zadowoleni a cenia nie powala. 

Ja też mam Ikee i sobie bardzo chwalę. Jedynie niepotrzebnie dokupiłam te poduszki, bo służyły tylko tydzień. To chyba dla jakiegoś małego dziecka. I dokupiłam podnóżek, a to prawie tyle samo kosztuje co krzesełko :D

Więc te 3 rzeczy to już się nazbierało i bym w tej cenie inne także znalazła.

A ja na to z Ikei nie zdecydowałam się głównie dlatego że nie ma podnóżka i jest  twarde plastikowe. Rena właśnie masz rację że jak trzeba to wszystko dokupić to można za tą cenę kupić już całkiem przyzwoite krzesełko 

Patka też jestem tego samego zdania co ty. Widzę wkoło że pełno osób posiada to krzesełko ale jakoś mnie ono mało przekonuje z racji tego że jest twarde, bez regulacji i bez podnóżka. 

My kupiliśmy Stokke Trip Trap do mieszkania. U rodziców mamy te z Ikei. Stokkie jest super. Z Ikei mały też nie marudzi, ale faktycznie troszkę wydaje się twarde w tyłek.

Figa jak dla mnie jest to drogie krzesełko i po mimo tego że wygląda fajnie ja nie zdecydowałabym się na nie. 

My mamy Kinderkraft Yummi też jest fajne i jestem zadowolona jak za tą cenę spoko 

To prawda tanie nie było, ale przekonało nas to, że tak naprawdę nawet jak będą mieli po 8-10 lat też mogą korzystać ;)

To krzesełko jest świetne! Bardzo zgrabne, wygląda na solidne i trwałe. Jednak cena jest dosyć odstraszająca. W tym momencie też raczej bym się na nie nie zdecydowała, ale nie zmienia to faktu, że chętnie bym takie przygarnęła w prezencie, czy chociaż sprawdziła ile kosztują z drugiej ręki. 

Ja mam krzesełko SAFETY 1st NORDIK i mega polecam.

Miałam też to z IKEA i również mogę polecić bo super się czyści ;-) Ale niestety w pewnym momencie córka już się do tego krzesełka nie mieściła. Bo jest dość dużym dzieckiem. 

Figa, krzesłko wygląda bardzo zgrabnie. Jednak cena jak dla mnie zbyt duża za zwykłe krzesełko. A dziecko w wieku 8 lat to już spokojnie może siedzieć przy rodzinnym stole na klasycznym krześle. W sumie już kilkulatek zazwyczaj nie chce odstawać i woli siedzieć na tym samym co mama, tak wynika z moich obserwacji.

Nasza córka ma prawie trzy lata i właśnie wyrosła z krzesełka z Ikei. Dziś przeszła na małe krzesło i mały stolik. I powiedziała że jak jeszcze bardziej urośnie to będzie już siedzieć przy tym dużym stole

Moja jak rok skończyła to na małym krzesełku już sadzalam przy stoliku i tak jedliśmy 

Dziewczyny, co teraz polecacie odnośnie zakupu krzesełka do karmienia? Lepsze drewniane czy plastikowe? 

My mamy plastikowe po synku z firmy 

Keter i jest super 

my mielsiy plastikowe;) z regulacją wysokości, kupiliśmy na olx za 50zł;) mega sie sprawdziło ze 3 lata było z nami a na koniec trafiło do kuzynki ;) teraz też takie bede kupowała ;) może też uda mi sie znaleść gdzieś na vinted czy olx;) 

My też dostaliśmy w spadku plastikowe 😉mialam inne upatrzone ale jak jest to nie bede wybrzydzac. Ma spełniać swoją funkcję 😁

plastik łatwiej sie myje;) ja czasami do brodzika wstawiałam;)

Właśnie też mi się wydaje że plastikowe super sprawa

A możecie polecić jakieś konkretne firmy? 

Rozzanet ja polecam najzwyklejsze z Ikea antilop. Do tego musisz osobno kupić podnóżek ja mam od drewniane kuiki .

Jak dla mnie najlepiej się czyści i tanie jest. My jedno mamy u dziadków drugie u nas