MamaHeli i jakie macie ?
Ja to pewnie na olx będę szukała podobnego jak mielismy ;)
MamaHeli i jakie macie ?
Ja to pewnie na olx będę szukała podobnego jak mielismy ;)
Aniss ja też mam ławę ,ale taką z regulowaną wysokością no ale krzesełko z tacką, jak chciałam by mała jadła przy stole to musiałam wysoko je podnosić, ale dało rade
Koleżanka ma to co pokazuje DoNiWe i bardzo sobie chwali
Nam fizjoterapeutka też dziś poleciła to drewniane krzesełko, mówi, że nie ważne jaka firma byle by można było regulować wysokość siedziska i podnóżek wtedy pasuje do każdego stołu ale większość tych krzeseł też ma w zestawie pasy i tackę
Fajne jest z stokke
mozna sobie wszystkie elementy dokupić oddzielnie i jest od 0+
mozna kupić taki lerżaczek
potem nawet dorośli mogą na nim siedzieć
też widziałam właśnie to ze stokke, ale cena robi swoje.
dokładnie ale popatrz tez ile ma funkcji i może wiele zastąpić
tym bardziej jak ktoś ma mało miejsca w mieszakniu / domu to takie bajery wielofunkcyjne sprawdzają sie super, jak np chicco baby hug tez ma ta opcje z lozeczka/lezaczka na krzesełko i jest mobilne a cena jest jeszcze wyższa :L
Maziula racja tez mamy regulowana ale az tak się jie podniesienie ;)
Kasia fajne są te akcesoria 3w1 mi się podoba ze właśnie nie trzeba potem kombinowac co z tym zrobic takie funkcjonalne na dłużej tez mamy kołysanki bujaczek leżaczek i krzesełko kondecrafta i fajne bo z kołyski już nie korzystamy to mamy bujaczek a potem już krzesełko można z tego zrobić;) I takie do 2-3 lat to pewnie będzie dobre o ile w wadze się zmiesci
Mi te stokke też się podobają ale cena już z kosmosu jak się dokupi wszystkie elementy
Oj tak w ogóle firma stokke ma fajne produkty, ale ceny zwalają z nóg;/
Wszystko co jest dla dzieci takie ‚lepsze’ firmy są ceny z kosmosu …
chicco tez uważam za droga firmę
ale jak ma być coś wielofunkcyjne to wole zapalściąć jak za 2 osobne żeby to było takie jak należy
bo wiecie co mówiła jak coś jest do wszystkie to jest do niczego
Ja też czasem coś droższego kupuje z taką myślą, że posłuży mi dana rzecz dłużej a może i na drugie dziecko wystarczy kiedyś w przyszłości :)
moim zdaniem to już nie chodzi o cenę, tylko bardziej o bezpieczenstwo dziecka. jeśli coś jest tańsze, a równie bezpieczne to chyba nie ma co przepłacać.
dokładnie, i tez nie chce mi sie wymieniać co miesiąc wole żeby posluzylo dłużej
raz na probe wzięłam bidon z rurka w pepco chyba coś 8zl...
ale córka jeszcze tak nie ogarnia ze nie może do góry nogami czy polozyc itp przyzwyczaiłam ja do bboxa który nie przeciekał nic sie nie leje a tutaj ciurkiem leci :L
będzie na później napewno nie dla takiego małego dziecka ale chciałam coś na te soczki barwiące bo jednak szkoda by mi było kolejnego bboxa
Kasia a bboxy poszły w górę niestety;/
tym bardziej bede terasz polować na promke bo chciałam odrazu z 2/3 zamówić
często matka promocji na insza wrzuca jak sa na allegro :)
Wszystko poszło w górę dla niemowląt o jakieś 20% dramat co się dzieje
Szkoda tylko ze nie kasa która dostajemy 🙈😂
tak kasia masz rację u niej często widziałam właśnie bbox:D
Agata uwazam podobnie ;) nie zawsze tansze oznacza gorsze ;)
Kasia ja na soczki wybieralam ciemne butelki ;) kiedys miala vorvia taka pomaranczowa tp chyba najlepiej sie sprawdzala;)
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.