Zakup krzesełka do karmienia - jakie?

MamaHeli i jakie macie ? 

Ja to pewnie na olx będę szukała podobnego jak mielismy ;)

Aniss ja też mam ławę ,ale taką z regulowaną wysokością no ale krzesełko z tacką, jak chciałam by mała jadła przy stole to musiałam wysoko je podnosić, ale dało rade 

Koleżanka ma to co pokazuje DoNiWe i bardzo sobie chwali

Nam fizjoterapeutka też dziś poleciła to drewniane krzesełko, mówi, że nie ważne jaka firma byle by można było regulować wysokość siedziska i podnóżek wtedy pasuje do każdego stołu ale większość tych krzeseł też ma w zestawie pasy i tackę 

Fajne jest z stokke 

mozna sobie wszystkie elementy dokupić oddzielnie i jest od 0+ 

mozna kupić taki lerżaczek 

potem nawet dorośli mogą na nim siedzieć 

też widziałam właśnie to ze stokke, ale cena robi swoje.

dokładnie ale popatrz tez ile ma funkcji i może wiele zastąpić 

tym bardziej jak ktoś ma mało miejsca w mieszakniu / domu to takie bajery wielofunkcyjne sprawdzają sie super, jak np chicco baby hug tez ma ta opcje z lozeczka/lezaczka na krzesełko i jest mobilne a cena jest jeszcze wyższa :L

Maziula racja tez mamy regulowana ale az tak się jie podniesienie ;)

Kasia fajne są te akcesoria 3w1 mi się podoba ze właśnie nie trzeba potem kombinowac co z tym zrobic takie funkcjonalne na dłużej tez mamy kołysanki bujaczek leżaczek i krzesełko kondecrafta i fajne bo z kołyski już nie korzystamy  to mamy bujaczek a potem już krzesełko można z tego zrobić;) I takie do 2-3 lat to pewnie będzie dobre o ile w wadze się zmiesci

Mi te stokke też się podobają ale cena już z kosmosu jak się dokupi wszystkie elementy 

Oj tak w ogóle firma stokke ma fajne produkty, ale ceny zwalają  z nóg;/

Wszystko co jest dla dzieci takie ‚lepsze’ firmy są ceny z kosmosu … 

chicco tez uważam za droga firmę 

ale jak ma być coś wielofunkcyjne to wole zapalściąć jak za 2 osobne żeby to było takie jak należy

bo wiecie co mówiła jak coś jest do wszystkie to jest do niczego 

Ja też czasem coś droższego kupuje z taką myślą, że posłuży mi dana rzecz dłużej a może i na drugie dziecko wystarczy kiedyś w przyszłości :) 

moim zdaniem to już nie chodzi o cenę, tylko bardziej o bezpieczenstwo dziecka. jeśli coś jest tańsze, a równie bezpieczne to chyba nie ma co przepłacać. 

dokładnie, i tez nie chce mi sie wymieniać co miesiąc wole żeby posluzylo dłużej 

raz na probe wzięłam bidon z rurka w pepco chyba coś 8zl...

ale córka jeszcze tak nie ogarnia ze nie może do góry nogami czy polozyc itp przyzwyczaiłam ja do bboxa który nie przeciekał nic sie nie leje a tutaj ciurkiem leci :L

będzie na później napewno nie dla takiego małego dziecka ale chciałam coś na te soczki barwiące bo jednak szkoda by mi było kolejnego bboxa

Kasia a bboxy poszły w górę niestety;/

tym bardziej bede terasz polować na promke bo chciałam odrazu z 2/3 zamówić 

często matka promocji na insza wrzuca jak sa na allegro :)

Wszystko poszło w górę dla niemowląt o jakieś 20% dramat co się dzieje

Szkoda tylko ze nie kasa która dostajemy 🙈😂

tak kasia masz rację u niej często widziałam właśnie bbox:D

Agata uwazam podobnie ;) nie zawsze tansze oznacza gorsze ;)

Kasia ja na soczki wybieralam ciemne butelki ;) kiedys miala vorvia taka pomaranczowa tp chyba najlepiej sie sprawdzala;)