Zakupy na Trendyol

Niestety, pierwszy dizen bylo ok, przyszlo i spoko, ale nastepne juz nie… niby wpisywalam to co trzeba i nic

Przez alegro ciężko mi kupować w innych miejscach nie lubię płacić za koszty przesyłki i zwrot

O tak! Ja też mam smart już chyba 2/3 lata, a zaoszczędziłam ponad 700 złotych.
No i allegro ma też fajne to, że jeśli masz problem ze sprzedającym czy produktem, to zakładasz spór i allegro pomaga rozwiązać sytuację

1 polubienie

Ja na smarcie zaoszczędziłam ponad 4000 :rofl::rofl:

1 polubienie

Ojezu, to faktycznie sporo tam zamawiasz :rofl::rofl:

A czemu ciężko? To raczej kwestia przyzwyczajenia, pewnie można by coś poprawić bo wyszukiwanie czasem kuleje, ale i tak zakupy na Allegro lubię i robię bardzo często.

Ale wynik! Aż sprawdziłam z ciekawości ile pokazuje na moim koncie - jestem w szoku bo niecałe 2tys., a to połowa tego co Ty zaoszczędziłaś.

Wow dziewczyny to faktycznie oszczędności. U mnie parę stówek ale też nie kupuje za często.

Tak trzeba kupić za ileś zł co tam się wyświetli ale to tylko jednorazowo a potem codziennie można tylko odbierać po jednym prezencie

2 polubienia

Ja też sprawdziłam i wynik jest spory :rofl::rofl::rofl: ja zamawiam wszystko na allegro nawet chemię do domu.

2 polubienia

Haha, no to gratulacje wyniku :joy: Sporo tego jest :smiley:

2 polubienia

1 polubienie

Też sprawdziłam trochę tego się zaoszczędziło :rofl: dla tego nie lubię płacić za przesyłki :face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

Oooo kurcze, sporo :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Jeszcze jaby te oszczędności przelewali na konto to byłoby coś hahahah :wink:

Dobra przebiłas mnie. Wygrałaś :rofl::rofl:

2 polubienia

Teoretycznie to tak jak by przelewali bo ich nie płacisz. Gdybyś sobie wpłacała za każdą przesyłkę np 12 zł to by się uzbierało :smiley:

1 polubienie

Pierwszy raz slysze o tej stronie

Tylko szkoda, że tak się tego nie odczuwa na bieżąco. :smiley:

2 polubienia

Na allegro najgorsze jest kiedy chcesz zamówić jakaś pierdółkę za grosze, ale i tak szukasz, dobierasz żeby się na tego smarta załapać…

1 polubienie