Ja dostałam duży koc , kamerę więc przyda się
no to nawet nie tanie prezenty ci się trafiły
Oo fajne te prezenty dają
A ja jakoś nie wiem czemu tych prezentów nie mam. Zrobiłam wczoraj zakupy ale jakoś mi się to nie zapisało. Niby było wybierz 3 prezenty ale poNiej już mi się to nie wyświetla nigdzie
Spróbuj wpisać claimgift
Ha nie potrafię tam tych prezentów wynaleźć
Ja jak zamawiałam, to się wyświetliło że trwa weryfikacja użytkownika i mi prezenty przysługują bo jestem na temu od 180 dni
Też mi to właśnie wyskoczyło ale że muszę coś kupić aby je dostać a nie ma nic ciekawego aby na siłę kupować dla tych prezentów
Ja już od dawna miałam w koszyku rzeczy, tak że to był miły dodatek
U mnie też, dlatego nawet nie wchodzę na te strony, chociaż że nie raz kusi.
Fajnie, że pamiętają o stałych użytkownikach
Ale wpisując to i chcąc coś dostać trzeba zawsze coś kupić ?
Nie jak już dostaniesz te prezenty, to wystarczy codziennie to wpisywać i włożyć do koszyka, zamówić za darmo i tyle
Ja próbowałam przekonać się do temu. Szukałam sztucznych kwiatów, żeby zrobić sobie ściankę do zdjęć na chrzest córki, ale kompletnie nie umiem używać tej aplikacji. Zanim znalazłam to co chciałam, to znalazłam na Allegro, dużo prostsza w obsłudze, różnica może 10/20 złotych. Temu odinstalowalam
Na Allegro często to samo co na Temu, tylko szybciej dochodzi. Ja lubię tam kupować ;D
Ale żeby te prezenty dostać to trzeba coś kupić z tego co tam się wyświetla ? I jak zrobisz zakupy to dostaniesz prezenty? I codziennie się logować żeby je zbierać?
Ja uwielbiam alegro za darmowe wysyłki i możliwość zwrotu za darmo
Ja to samo. Ten Smart to był extra pomysł, najlepsze są te podsumowania ile się zaoszczędziło, na prawdę można było wydać majątek na te przesyłki
Ja też często wybieram sklepy szczególnie z odzieżą gdzie zwroty są darmowe. Najlepiej paczkomat. Odbieram a jak nie to zwracam. Szybko, wygodnie i kiedy mi pasuje. Każdy to może zrobić za mnie czy mąż czy kogoś poproszę.
Ja też bardzo często zamawiam na allegro, ze smartem i jak widziałam to podsumowanie, to też doznałam szoku. Jak zamawiam gdzie indziej to opcja darmowej przesyłka bardzo często determinuje to, gdzie będę kupowała…