Dokładnie tak, u mnie też rzeczy ogrom, a największy problem to ciuchy i zabawki, ale co zrobisz jak wszystko potrzebne
A jak nie potrzebne to może się przyda ja mam nawet osobną półkę na przydasie
Ja dziś zamówiłam za ok 300 zł pierwszy raz , i żadnych prezentów nie wyświetliły mi się tylko 80 zł rabatu dostałam
A spróbuj w wyszukiwarce temu wpisać Dyp8345 . Może dlatego że to pierwsze zakupy
Hehe też wpisałam. Ja nie wiem skąd Wy wiecie takie rzeczy
I co działa Ci ten kod ?
Działa działa
Ale to najpierw trzeba kupić i potem te prezenty się odbiera? Czy razem wysyłają?
Jak kupisz to dostaniesz jeden prezent, a potem codziennie trzeba wchodzić i po jednym odbierać, wtedy trzeba wpisać „claimgift” i wystarczy tylko prezent ale trzeba o tym pamiętać bo przepadnie, mi już raz przepadło niestety
Najgorzej jak tak przepadnie.
Dzięki
i to trzeba co chwile tam kupować dla tych prezentów ?
Jak wpiszesz ten kod, to przez 6 dni(zależy ile prezentów ci dadzą) to odbierasz codziennie po jednym prezencie i nie musisz nic kupować wystarczy kliknąć i zamówić za 0 zł
Wow, a też jestem ciekawa jak weszłaś w posiadanie tych tajnych kodów? Zamawiałam na temu już mi kilka razy i nie miałam o tym pojęcia
Właśnie skąd o tym wiesz może jest jeszcze coś o czym nie wiemy prócz prezentów
A to za każdym razem trzeba te kody wpisać
Fajne jest też to, że dopasowują te gratisy pod to, co oglądasz albo masz w koszyku jakby algorytm mówił: „a może to Ci się spodoba?” i czasem faktycznie się sprawdza
Probowalam jakis czas temu z tym kodem ale niestety nie zadzialalo. Nie wyszukiwalj nastepnego dnia takze jak dla mnie sciema
No fajnie jak jest coś co nam się podoba , ale u mnie już za dużą graciarnia się narobiła aby kusić się na temu i na te gratisy
Kiedyś klikałam w reklamę żeby to dostać , a potem Widziałam to na tiktoku
Jak odbierzesz wszystkie prezenty to można znowu Ale w trakcie odbierania prezentów nie da się kolejnych dostać zanim tych się nie odbierze ;p
Mi przechodzi normalnie, mojemu facetowi też więc może zrobiłaś coś źle