Zakupy na Trendyol

Tak warte, czasami trzeba dłużej poszukać a czasami jest tak że dają jakieś tanie rzeczy a nieraz droższe. Ja dostałam duży koc mogłam wybrać kolor i jestem bardzo zadowolona. Dostałam też kamerę na zewnątrz , słuchawki bezprzewodowe sukienkę. Też nieraz zależą prezentu od tego co oglądam albo mam w koszyku to właśnie nieraz te rzeczy dostaję za darmo

1 polubienie

Jak pokazałam mojemu narzeczonemu temu to sobie dużo zamawia stamtąd na warsztat i on właśnie jak dostaje prezenty to takie , a nie wyskakują mu żadne koce . No i fajne jest to wyrównanie cen

3 polubienia

Ja czasami się śmieje że temu to zło, wejdę na chwilę a kupię coś czego nie planowałam :smiley:

2 polubienia

Też dopiero niedawno to zauważyłam i faktycznie to fajne, że ceny są wyrównane

1 polubienie

Haha, znam to aż za dobrze . Wchodzę tylko na moment, a wychodzę z pełnym koszykiem rzeczy, których nawet nie miałam w planach :smile:

1 polubienie

A ile jest rzeczy o których nawet nie miałam pojęcia że istnieją :rofl: no i trzeba kupić żeby zobaczyć co to jest

Najpierw nie wiesz, że coś istnieje, a potem nie wiesz, jak żyłaś bez tego :laughing::rofl:

1 polubienie

Tak, to jest jakaś magia :grinning:

No to fajnie jak jest coś przydatnego :slightly_smiling_face:

Dla tego lepiej nie wchodzić :wink:

Ale czasami z ciekawości się wchodzi :stuck_out_tongue:

I później z ciekawości zamawia i graciarnia gotowa :rofl:

1 polubienie

Haha, no właśnie a potem gdzie to schować :smiley: Mi się już miejsce kończy na te graty :sweat_smile:

2 polubienia

Super, że udało Ci się trafić na fajne prezenty Czasem warto poszukać dłużej, bo można złapać naprawdę wartościowe rzeczy, zwłaszcza gdy trafiają się gratisy z zakupów

1 polubienie

Ja też jestem zdania żeby lepiej nie wchodzić , za dużo już tego wszystkiego mam w domu :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Właśnie nie mogłam wpaść na słowo , u mnie to już też taka graciarnia się robi . Za dużo tego wszystkiego

2 polubienia

Jak faktycznie czegos szukam to warto tam wejsc i kupic ale niestety od razu kupuje sie kilka innych niepotrzebnych reczy… :rofl:

No wręcz trzeba żeby wysłali :grinning:

Alee dobrze że są zwroty , tak że jest szansa na przemyślenie zakupu

1 polubienie

To niestety częsty problem :see_no_evil::joy: dlatego ja staram się jak najmniej oglądać :wink: wtedy te rzeczy nie zachęcają :wink:

1 polubienie