Zakupy Temu

Czasem te najtańsze rzeczy robią największe wrażenie!

2 polubienia

Takie drobne zamówienia to najlepsza część zakupów online :joy:

1 polubienie

Uwielbiam tam kupować różne pierdoły do domu ale nie tylko :wink:

1 polubienie

Tak na temu ubrania raczej nie nadają się

1 polubienie

Zgadzam się. Na pewno nie dla dzieci, material masakra. Moze nje wszystkie, moze tylko ja tak trafilam?

1 polubienie

Ja też zamawiałam na temu dekoracje na roczek. I byłam pod mega wrażeniem. Z 70 szt tylko 3 balony strzeliły, a z takich dużych to do tej pory mamy, bo nic się z nim nie dzieje. Chociaż mam koleżankę, która robi takie ścianki balonowe na imprezy to twierdzi że te z temu są beznadziejne :crazy_face: ale ja zapłaciłam 50 zł a ona robi dekoracje za tysiąc :grinning:

1 polubienie

Ja kupuję tylko pierdoły i zabawki. Nawet nie wiedziałam że tam są ubrania :crazy_face:

1 polubienie

Daga ale dekoratorki jak robią już dekoracje to czasami kilka dni wcześniej i te balony muszą być dobrej jakości by wytrzymały i upał i klimatyzację i inne czynniki . Dla swojego użytku to ok można sobie kupić takie balony ale jednak lokale czy już takie firmy stawiają na jakość a nie na ilości.

1 polubienie

Mnóstwo zakupów zrobiłam już na temu

Dokładnie, przy większych wydarzeniach liczy się trwałość, jak balony mają przetrwać kilka dni w różnych warunkach, to muszą być porządne. Na własne potrzeby to co innego, ale profesjonalna dekoracja to zupełnie inna bajka.

1 polubienie

Ja też kupuje dużo balonów z Chin i sprawdzają się super

Ale jeśli chodzi o jakieś większe wydarzenia to już bała bym się ryzykować z jakością , to już wolę kupić lepszej jakosci

To rozsądne podejście, lepiej postawić na sprawdzone rzeczy, zwłaszcza przy ważniejszych okazjach. Jakość naprawdę robi różnicę.

Tak, teraz naprawdę większość balonów pochodzi z Chin i wiele z nich jest całkiem dobrej jakości

@daga1271 ostatnio kupiłam u nich dwa swetry. Skład ok a cena mega okazjonalna . Były przecenione z 60 zł na 20 zł. I faktycznie od tamtej pory są już za 60 zł

1 polubienie

Oj tak ja mam to samo , na jakieś plaże itp to mogę kupić na temu . Ale na wesele albo inną okazję to trochę strach :grinning: