Czasem te najtańsze rzeczy robią największe wrażenie!
Takie drobne zamówienia to najlepsza część zakupów online
Uwielbiam tam kupować różne pierdoły do domu ale nie tylko
Tak na temu ubrania raczej nie nadają się
Zgadzam się. Na pewno nie dla dzieci, material masakra. Moze nje wszystkie, moze tylko ja tak trafilam?
Ja też zamawiałam na temu dekoracje na roczek. I byłam pod mega wrażeniem. Z 70 szt tylko 3 balony strzeliły, a z takich dużych to do tej pory mamy, bo nic się z nim nie dzieje. Chociaż mam koleżankę, która robi takie ścianki balonowe na imprezy to twierdzi że te z temu są beznadziejne ale ja zapłaciłam 50 zł a ona robi dekoracje za tysiąc
Ja kupuję tylko pierdoły i zabawki. Nawet nie wiedziałam że tam są ubrania
Daga ale dekoratorki jak robią już dekoracje to czasami kilka dni wcześniej i te balony muszą być dobrej jakości by wytrzymały i upał i klimatyzację i inne czynniki . Dla swojego użytku to ok można sobie kupić takie balony ale jednak lokale czy już takie firmy stawiają na jakość a nie na ilości.
Mnóstwo zakupów zrobiłam już na temu
Dokładnie, przy większych wydarzeniach liczy się trwałość, jak balony mają przetrwać kilka dni w różnych warunkach, to muszą być porządne. Na własne potrzeby to co innego, ale profesjonalna dekoracja to zupełnie inna bajka.
Ja też kupuje dużo balonów z Chin i sprawdzają się super
Ale jeśli chodzi o jakieś większe wydarzenia to już bała bym się ryzykować z jakością , to już wolę kupić lepszej jakosci
To rozsądne podejście, lepiej postawić na sprawdzone rzeczy, zwłaszcza przy ważniejszych okazjach. Jakość naprawdę robi różnicę.
Tak, teraz naprawdę większość balonów pochodzi z Chin i wiele z nich jest całkiem dobrej jakości
@daga1271 ostatnio kupiłam u nich dwa swetry. Skład ok a cena mega okazjonalna . Były przecenione z 60 zł na 20 zł. I faktycznie od tamtej pory są już za 60 zł
Oj tak ja mam to samo , na jakieś plaże itp to mogę kupić na temu . Ale na wesele albo inną okazję to trochę strach