Zakupy Temu

Kurczę niestety ta moja już niedostępna,

ale podlinkuje podobne:
https://share.temu.com/gylPz2u5mhB
https://share.temu.com/DvC30NtLDbB

1 polubienie

Ja polecam Tapo c200, można dorwać za 70-80 zł. My mamy już 5 lat i super się sprawdza. Najpierw podglądaliśmy co robią psy podczas naszej nieobecności a teraz robi za elektroniczną nianię. Ma też wykrywanie płaczu dziecka, więc jak byłam bardzo przemęczona w nocy i zastanawiałam się czy czasami nie przespałam płaczu synka to taka kamerka mnie uspokajała bo sprawdzałam że nie wykryto żadnych powiadomień itp

1 polubienie

Przez tą naszą można nawet mówić, ale trochę zmienia głos xD

1 polubienie

A tak, przez naszą też i też zmienia głos, jak uczyliśmy psa zostawania w domu jak szliśmy do pracy to jak zaczynała psocić to ta funkcja się przydawała :joy: trochę w pracy się dziwnie patrzyli jak do telefonu mówiłam „nie, nie wolno, zostaw, nie drap drzwi” :joy:

2 polubienia

My mamy kamerę Xiaomi ,płaciliśmy około 150 zł ale jest naprawdę fajna. Głos ok i obraz bardzo dobry. Bo kupiliśmy drugą kamerę na SHEIN za 60 zł i niestety to obraz porażka :confused:

Uwaga na tapoo! My też ją mamy w domu i ogólnie bardzo ją lubimy, ale ostatnio dowiedziałam się od szwagra informatyka, że ona ma starsznie słabe zabezpieczenia i łatwo się do takiej kamerki włamać i przechwycić obraz :grinning: ostatnio też na tt mi się pokazała dziewczyna która nagrała tą kamerkę bo zaczęła się sama obracać i gadać :face_with_peeking_eye:

Serio ?? O matko nawet bym nie pomyślała. Masakra aż strach :see_no_evil:

No to teraz mnie przestraszyłaś :see_no_evil: kiedyś mieliśmy kamerkę w „pokoju psów” a teraz w sypialni :joy:

1 polubienie

U nas kamerka jest w salonie ze względu na psy i w sypialni też aktualnie mamy :joy:

@MojeM1 @SylwiaMK nie chciałam wystraszyć, szukam tego filmiku na tt bo tam w komentarzach też ludzie pisali, że mieli takie małe włamy, ale oczywiście jak na złość nie mogę tego znaleźć :face_with_peeking_eye:
Ale tak podobno te z tapoo mają jedne z najsłabszych zabezpieczeń :grinning: chociaż u nas jeszcze nie przyłapałam, żeby czy to się sama kręciła czy wydawała jakieś głosy

Ale faktycznie coś też słyszałam na ten temat i później jak nie korzystaliśmy z kamerki to ją odłączaliśmy z prądu. Ale teraz jest cały czas podłączona, no nic, może nie zostaniemy gwiazdami Internetu :joy:

Właśnie jak szukałam kamerki 3 lata temu to słyszałam że do tych na wifi się włamują hakerzy… i kupiłam używkę jakiejś noname co ma odbiornik z ekranem. Padła bateria i tylko na kablu działa odbiornik jeszcze jak kabel jest pod odpowiednim kątem bo też nie styka :see_no_evil: zleciłam zadanie poszukiwania nowej mężowi ale na razie nie wrócił z poszukiwań :sweat_smile:
@SylwiaMK to teraz musisz pamiętać żeby ją wyłączać całkowicie w odpowiednim momencie :rofl::rofl:

Całe szczęście nie mamy z tej firmy , ale tak czy inaczej dwie kamery w domu są. Nawet nie pomyślałam , że można się tak włamać :see_no_evil: lepiej żeby nie :see_no_evil: ale teraz myślę……kiedyś w nocy się przebudziłam bo kamera się ruszała :see_no_evil: mam nadzieję , że to jakaś awaria.

Ja też bym nawet o tym nie pomyślała

Może też chwilowo brakło u was prądu i wtedy po prostu kamerka się zrestartowała, a z tego co wiem to przy takim restarcie większość kamerek przy włączeniu się obraca :grinning: oby to było to a nie jakiś podglądacz !:sweat_smile:

Z prądem pewnie nie bo mamy zegarek z wyświetlaczem na podczerwień i zauważyłabym , że zgasł . Na suficie wyświetla się godzina

W większych miastach to rzeczywiście strach , że ktoś się podłączy . U mnie na wiosce to raczej nie groźne :sweat_smile: ale fakt faktem uważać trzeba

O kamerkach w laptopach też kiedyś było głośno i ludzie zaklejali, pamiętacie? :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Pamiętam zaklejanie kamer w laptopie :crazy_face::joy: teoretycznie u nas i tak nie mieliby na co patrzeć bo głównie kamera była ustawiona na psy :joy:

Hahah tak, na jednym laptopie nadal mam plaster :sweat_smile:

2 polubienia