Kurczę niestety ta moja już niedostępna,
ale podlinkuje podobne:
https://share.temu.com/gylPz2u5mhB
https://share.temu.com/DvC30NtLDbB
Kurczę niestety ta moja już niedostępna,
Ja polecam Tapo c200, można dorwać za 70-80 zł. My mamy już 5 lat i super się sprawdza. Najpierw podglądaliśmy co robią psy podczas naszej nieobecności a teraz robi za elektroniczną nianię. Ma też wykrywanie płaczu dziecka, więc jak byłam bardzo przemęczona w nocy i zastanawiałam się czy czasami nie przespałam płaczu synka to taka kamerka mnie uspokajała bo sprawdzałam że nie wykryto żadnych powiadomień itp
Przez tą naszą można nawet mówić, ale trochę zmienia głos xD
A tak, przez naszą też i też zmienia głos, jak uczyliśmy psa zostawania w domu jak szliśmy do pracy to jak zaczynała psocić to ta funkcja się przydawała
trochę w pracy się dziwnie patrzyli jak do telefonu mówiłam „nie, nie wolno, zostaw, nie drap drzwi” ![]()
My mamy kamerę Xiaomi ,płaciliśmy około 150 zł ale jest naprawdę fajna. Głos ok i obraz bardzo dobry. Bo kupiliśmy drugą kamerę na SHEIN za 60 zł i niestety to obraz porażka ![]()
Uwaga na tapoo! My też ją mamy w domu i ogólnie bardzo ją lubimy, ale ostatnio dowiedziałam się od szwagra informatyka, że ona ma starsznie słabe zabezpieczenia i łatwo się do takiej kamerki włamać i przechwycić obraz
ostatnio też na tt mi się pokazała dziewczyna która nagrała tą kamerkę bo zaczęła się sama obracać i gadać ![]()
Serio ?? O matko nawet bym nie pomyślała. Masakra aż strach ![]()
No to teraz mnie przestraszyłaś
kiedyś mieliśmy kamerkę w „pokoju psów” a teraz w sypialni ![]()
U nas kamerka jest w salonie ze względu na psy i w sypialni też aktualnie mamy ![]()
@MojeM1 @SylwiaMK nie chciałam wystraszyć, szukam tego filmiku na tt bo tam w komentarzach też ludzie pisali, że mieli takie małe włamy, ale oczywiście jak na złość nie mogę tego znaleźć ![]()
Ale tak podobno te z tapoo mają jedne z najsłabszych zabezpieczeń
chociaż u nas jeszcze nie przyłapałam, żeby czy to się sama kręciła czy wydawała jakieś głosy
Ale faktycznie coś też słyszałam na ten temat i później jak nie korzystaliśmy z kamerki to ją odłączaliśmy z prądu. Ale teraz jest cały czas podłączona, no nic, może nie zostaniemy gwiazdami Internetu ![]()
Właśnie jak szukałam kamerki 3 lata temu to słyszałam że do tych na wifi się włamują hakerzy… i kupiłam używkę jakiejś noname co ma odbiornik z ekranem. Padła bateria i tylko na kablu działa odbiornik jeszcze jak kabel jest pod odpowiednim kątem bo też nie styka
zleciłam zadanie poszukiwania nowej mężowi ale na razie nie wrócił z poszukiwań ![]()
@SylwiaMK to teraz musisz pamiętać żeby ją wyłączać całkowicie w odpowiednim momencie ![]()
![]()
Całe szczęście nie mamy z tej firmy , ale tak czy inaczej dwie kamery w domu są. Nawet nie pomyślałam , że można się tak włamać
lepiej żeby nie
ale teraz myślę……kiedyś w nocy się przebudziłam bo kamera się ruszała
mam nadzieję , że to jakaś awaria.
Ja też bym nawet o tym nie pomyślała
Może też chwilowo brakło u was prądu i wtedy po prostu kamerka się zrestartowała, a z tego co wiem to przy takim restarcie większość kamerek przy włączeniu się obraca
oby to było to a nie jakiś podglądacz !![]()
Z prądem pewnie nie bo mamy zegarek z wyświetlaczem na podczerwień i zauważyłabym , że zgasł . Na suficie wyświetla się godzina
W większych miastach to rzeczywiście strach , że ktoś się podłączy . U mnie na wiosce to raczej nie groźne
ale fakt faktem uważać trzeba
O kamerkach w laptopach też kiedyś było głośno i ludzie zaklejali, pamiętacie? ![]()
Pamiętam zaklejanie kamer w laptopie ![]()
teoretycznie u nas i tak nie mieliby na co patrzeć bo głównie kamera była ustawiona na psy ![]()
Hahah tak, na jednym laptopie nadal mam plaster ![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.