Ja nigdy nie trafiłam na dobrej jakości ubrania dla dzieci
Zamawiam i wszystko przychodzi w mojej opini bardzo szybko. Nie zawsze jestem zadowolona, ale np. W przypadku shein można zwrócić, co jest na duży plus. Ubranek dla noworodka tam nie kupuje ani żadnych akcesoriów ale jakieś domowe drobne rzeczy się zdarza.
Też ją mam, ten sam wzór i jeden w pandy. Stosunek jakości do ceny mega fajny.
![]()
Ja wlansie też , jakoś dla rzeczy dla dzieci nie potrafię się przekonać
Ja zawsze sprawdzam sklad . Jesli jest bawelna to czemu nie . Teraz wszedzie wszytsko jest made in china . Noworodkowi nie kupowalam , ale kupilam bodziaki teraz jak mala ma 5 miesiecy i jestem nalrawde pozytywnie zaskoczona (takie z wlasnym projektem)
A i tak wszytsko przez zalozeniem zawsze piore
Ja dla dzieci też nie kupuje
Ja takim maluszkom tam nic nienakupione
Ja kupuje i jestem bardzo zadowolona
ostatnio kupiłam kamerkę do pokoju córki za kilkadziesiąt złotych i wcale nie odbiega standardem od tych drogich po kilkaset złotych ![]()
Ja rzeczy też nie, jak już to właśnie też jakieś gadżety
W razie problemu to zwracasz i kasę odsyłają
Właśnie to jest fajne , że bez problemu zwracają pieniądze.
Dokładnie, a czaski oddają kasę a nie każą odsyłać
Ja tak miałam ostatnio z kombinezonem
niby miał plamki, ale nie przeszkadzają w noszeniu i ich aż tak bardzo nie widać ![]()
Ostatnio tak mieliśmy z filtrem do odkurzacza , przyszedł połamany
nie chcieli żebyśmy odsyłali , no ale i tak był do wyrzucenia
To ja np nie chciałam tej rzeczy bo była średniej jakości co do ceny i chciałam ją odesłać ale nie kazali i szczerze zostawiłam, teściowej się podobała więc chodzi a kasa wróciła na konto
To super , że oddali pieniądze a do tego teściowa jest zadowolona ![]()
No tak, zadowolona bo ma sukienkę, ale jak dla mnie to ona nie za bardzo przepuszcza powietrze, taka sztuczna jest
Oj to ja też nie lubię takich materiałów
kiedyś kupiłam sobie taki golf i miałam wrażenie jakbym chodziła w torbie plastikowej ![]()
Ostatnio skusiłam się na kocyk bo opinie miał super i w opisie 100% bawełna a przyszedł i na metce pisze 100% akryl. Jeszcze nie udało mi się trafić na dobry materiał mimo dobrych ocen, tylko poszewki na poduszki przyszły spoko. Ale zamawiam dużo pierdólek, jakieś naklejki dla córki, naklejki na ścianę czy obrazki do ramek do pokoju dzieci. @ironiczniepateyczna podeslesz tą kamerkę?![]()
Właśnie to jest najgorsze że opinie są super a jak przychodzi to i tak nie jest to co byśmy chciały