Zakupy Temu

Co to są bibeloty? :smiley:

1 polubienie

Ja często zamawiam na temu. Ja w ogóle często zamawiam wszędzie, jestem kpi i nocne odciągania jak bobo smacznie śpi ma swoje skutki :sweat_smile: ubranek dla dziecka nigdy tam nie brałam bo nieraz przejechałam się na jakości jak kupowałam sobie ale za to polecam rozejrzeć się za zabawkami. Te same na allegro potrafią kosztować 3x tyle. Regularnie zamawiam tam również worki do kosza na pampers angelcare. Nie ma problemu ze zwrotami, bardzo szybko pieniążki są na koncie i oczywiście darmowa wysyłka i zwrot

1 polubienie

Polecam takie kosmetyczki. Ja mam 3 do torby do wózka. W jednej trzymam pampersy, w drugiej różne szpargały typu maść do pupy, krem do twarzy, jakieś waciki i w trzeciej awaryjne 2 zestawy ubranek w razie przesiusiania czy wybrudzenia. Stawiam je w torbie pionowo i mam porządek. Wcześniej grzebałam w torbie i nie mogłam na szybko niczego znaleźć

2 polubienia

Pierdółki, ale dla kobiet bardzo ważne pierdółki :sweat_smile:

1 polubienie

Ja mam organizer z hm - jest cudowny, ale no cenę też ma cudowna, na promocji i tak wyszło ponad stówkę :confused:

Tak jak przejrzałam na szybko to fajnie wyglądają takie gałki do komody - jakieś chmurki, misie, naklejki w dziecięce wzory na ścianę i plakaty które można oprawić w ramkę - takie bajery do pokoju dziecięcego wydają się być super :wink: i mają fajną cenę

Dużo można tam właśnie takich ciekawych rzeczy znaleść :slight_smile:

O nie pomyślałabym o gałkach do komody a będę kupować taka co chyba nie ma w zestawie. :+1:t2:

Ja dużo takich gadżetów sensorycznych Montessori kupuje :slight_smile:

O kurcze ale świetny tip !
Ja tez zawsze grzebię w torbie i nic znalesc nie moge . Napewno skorzystam , jejku jakie to genialne🙈

Dziewczyny polecam ten śpiworek! Zamówiłam i jestem pozytywnie zaskoczona. Z zewnątrz fajny bawełniany, a w środku ma mięciutki materiał taki pluszowy-welurowy. Po praniu nic się z nim nie wydarzyło. Tylko jak coś rozmiar 0-6m jest trochę krótki. Mam w domu 2 z colorstories i są o wiele dłuższe. Mój synek ma 3 miesiące i wiem że maksymalnie przez miesiąc będzie dobry więc zaraz zamawiam mu większy

Jedyne co zamawiam na takich stronach to dekoracje do domu/na imprezy. Nie zdecydowalabym sie zamowic ciuchow, sobie czy tym bardziej dla dziecka, tak samo z zabawkami

Oj tak, ja również, o ile jeszcze jakieś pierdółki typu właśnie gałki do komody czy naklejki na ścianę ok, tak ubrań dla maluszka nie :tired_face:

A zamawiacie jeszcze na AliExpress albo Shein ?

Kilka razy w życiu zamówiłam na shein, ale jak się dziecko urodziło to mi się perspektywa zmieniła :sweat_smile:

Z shein i temu chyba paczki idą najszybciej, a na AliExpress się długo czeka :grinning:

Ja jakoś dla maluchów ubrań itp nie kupowałam raczej takie pierdoły do domu itp

Oj tak z temu jakies 2 tyg max a z aliexpress z 2 msc hehe

Ja kiedyś bardzo dużo tam zamawiałam :see_no_evil: a teraz najwięcej temu

Ale teraz już to się zmieniło :wink: