W sumie skoro kobiety czesto narzekają na wypadanie wlosow na glowie to mose tez chormony dzialaja na owlosienie innych partii ciala. Ale ja u siebie tego nie zauwazalyam
Klaudiamam, ale to tez niestety działa w druga stronę. Ja po ciąży biorę biotynę i włosy jako tako utrzymują swoją gęstość. Mam dużo lepsze niż przed ciążą ale wszyscy mnie straszyli, że zaczną wypadać wiec cały czas biorę jakieś witaminy. No i niestety mam wrazenie, ze w innych miejscach tez szybciej rosną i są mocniejsze. Nawet tak zwane „pejsy„ zaczyna mi widać na polikach… czyli i tak zle i tak niedobrze. My kobiety to mamy jednak przewalone…
kobieta to serio ma przewalone w życiu pod tym kątem... tu Ci wypadają tu robisz by nie wypadały to rosną w innym miejscu wąsik nie wąsik xd jak życ ;p
Ja dziś rozmawiałam ze swoją szefowa chodzi do dermatologa mówi ze ma taki problem i np wcierki pomaga czy tabletki tylko w momencie gdy je stosuje gdy przestaje problem powraca mówi ze juz ma dosyć
Super czas dokladnie :D nie mamy lekko w zyciu :D faceci maja zdecydowanie latwiej xd
hahah no niestety ;d ani makijażu nie potrzebują nic no nic xd a my musimy sie malować i inne rzeczy hahaha
Biotyna jest dobra na porost włosów o ile przyczyną wypadania włosów niw leży gdzie indziej
Ogólnie biotyna wspomaga wzrost włosów i paznokci
Na włosy i paznokcie polecam napar z pokrzywy a już sezon u mnie pięknie rośnie
No faceci mają łatwiej w życiu
paznokcie mi np sie teraz w ciaży tak poprawiły że to bajka... takie łądne długie i twarde miałam, ale właśnie dzis skróciłam mega, wole przed porodem miec krótkie by malenstwu nic nie zrobic
Superczas poczekaj aż urodzisz już tak nie powiesz gahah
nati a jak robisz ten napar ?
W ciszy to wszytko u mnie byko super. Cers, paznokcie, wlosy :D niestety teraz tak kolorowo nie jest :D na paznokcie nie narzekam ale elosy są cienkie a cera juz nie taka promienozta i bez krostek jak w ciazy
takie własnie są uroki
Ja już czekam na wypadanie włosów, wypryski w większych ilościach. Zaraz się zacznie marudzenie u mnie haha
Mazia jakie nastawienie ;p
Ja u siebie nie zauwazylam ale nie obraziła bym sie gdyby tak bylo natomiast najwiekszy szal wypadania włosów z glowy po ciąży chyba powoli juz u mnie przechodzi co prawda lecą dalej ale juz nie az tak wiec sie ciesze
mazia trzeba być dobrej myśli
Mazia może nie stracisz włosów;))