My byliśmy u znajomych wczoraj i mają nowy dom w tamtym roku na święta się wprowadzili i mowili nam że na początku to wkurzeni byli jak dzieci pomazali ściany albo gdzieś zrysowali ,ale w końcu się z tym pogodzili że nic i tak nie zrobią z tym i muszą to przetrwać bo dzieci i tak nie dopilnujesz i tak coś nowego zaraz dojdzie
u nas też już rogi sciany w przedpokoju są obskubane ![]()
Moja córka leci do szyb luster całe po dotyka palce się po odbijają a babcia ma jobla na punkcie szyb i mała dotyka babcia wyciera i tak w kółko czekamy tylko aż babcia się przyzwyczai ![]()
To ja też tak mam ledwo umyje szyby czy lustro i zaraz wypalcowane jest o z tym się już pogodziłam. Z brudnymi ścianami od kół wózka czy brudnych łapek też. Ale my będziemy zmieniać więc aż tak się nie przejmuje
A propos dzieci i ścian. To moja artystka raz lodem ścianę pomazała xd dałam jej rożka i mówię jak ładnie je aż ty moment i patrzę a rożek zakreśla koła na ścianie ![]()
![]()
![]()
Eeeeee to mała artystka rośnie ![]()
![]()
![]()
Hahaha
o matko
jak to mówią, nie można pochwalić dziecka zbyt wcześnie, bo za moment właśnie można się tak zdziwić ![]()
![]()
![]()
Hahah a to artystka
moje dzieci często paluszkami po czekoladzie robiły freski na ścianie ![]()
Mnie dotknął ten problem już w ciąży, musiałam odstawić dotychczas przyjmowane leki na jelita i niestety to spowodowało u mnie zaparcia. Ginekolog przepisała mi syrop Duphalac i stosuję go przez całą ciążę, sprawdza się.
8 lat ma , ale powoli zauważam że już panuje nad sobą ![]()