Hahaha
no to mój rozpracował już dwie ![]()
Ale wiesz na co wpadłam. Bo to szafka z rzeczami do pieczenia i tam są szklane i gliniane rzeczy więc boję się że zrzuci na siebie i sobie krzywdę zrobi więc wysłałam wczoraj męża do castoramy i kupił mi rzeczy za parę złotych samoprzylepne i przykleiłam od środka. Mam niby zabezpieczenia dla dzieci ale w kuchni mam lakier na froncie i bałam się że jak będę później oślepiać to zniszczy lakier. Teraz to nawet ja mam problem z otwarciem szafki ![]()
No ja też mam zestaw do zabezpieczenia kupiony, ale jesczcze nie odważyłam się go przykleić ![]()
To ja narazie właśnie tych zabezpieczeń na kontakty …… a szafek jeszcze nie otwierał ale myślę że się zacznie
To ja aktualnie ze synem mam konkretne bunty ![]()
![]()
![]()
A ile synek ma lat ?
Moja ostatnio też bardzo marudna i płaczliwa
a jak synek pokazuje złość?
Ja poprzyklejałam na rogi szafki i na pojemnili na zabawki na te skrzyneczki żeby synek nie udeżył a córka moja prawie dwulatka zrywa mi je i się nimi bawi ![]()
mam takie z babyono fajne na rogi czafek , stołu i wszytkie pozrywane ![]()
Ja niestety miałam problem, ale wynikało to też z konieczności brania żelaza
Ja ostatnio przykleiłam do kuchennej szafki rzep wewnątrz i jak narazie się sprawdza.
Hahaha no wiadomo, że takie rzeczy, które nie są zabawkami to się nimi najlepiej bawią dzieciaki ![]()
Haha dokładnie , moja córka swojego czasu bardzo lubiła przyjść do kuchni i bawić się czosnkiem ![]()
Haha
to mój synek kilka dni temu odnalazł w szafce cebulę, zanim zdążyłam szybko zamknąć i też był zachwycony taką “zabawką” ![]()
To mój uwielbia się bawić pojemniczkami moimi na maliny czy borowki. Bardzo się cieszy jak dorwie się do pilota tv ![]()
No tak pojemniczki, silikonowe łyżki, szpatułki itd to wszystko najciekawsze przedmioty do zabawy ![]()
Oo ciekawy artykuł ale dobrze że takie problemy mam już całe szczęście za sobą
Jak byłam u teściowej i dała mu garnki i miski ….ooooo co to była za zabawa
Hahah oj tak garnki, dreniane szpatuły , łyżki to jest to co dzieci lubią najbardziej w kuchni
moja córka to lubiła otwierać u babci szufladę i wszystko wyciągać a potem sama wchodziła do tej szuflady:sweat_smile:
Nooo człowiek się głowi co kupić dziecku żeby było rozwojowe a tu wystarczy otworzyć szafkę w kuchni
Hahahaha zgadza sie ![]()
dodatkowo wchodzenie do tych garnków, jeżdżenie po płytkach nimi , stukanie o ściany pokrywkami - Patka ja np gdzie sie nie popatrze to sa dziury , małe wgniecenia a moj tylko chodzi i liczy ile nowych ubytków przybyło ![]()
![]()
![]()