Ja jakoś nie mogę przełknąć tego ![]()
o nie słyszałam o tym, ale pogoogluje i sprawdzę, chociaż ostatnie kilka dni jest lepiej ![]()
Dodaj więcej cytryny i jabłka nawet bardzo dobre to jest.
Spróbuję zrobić , najwyżej nie wypije
Szczerze mówiąc, nie pamiętam już dokładnych wyników ani dawki, bo to było z rok temu ![]()
Myślałam , że jesteś w ciąży ![]()
![]()
Nie, moja mała już ma 11 miesięcy ![]()
Niedługo roczek . Czas leci tak szybko ![]()
Oj zdecydowanie niewiadomo kiedy to leci
Ja nie wiem kiedy minął mi rok i ciąża …. Przecież to było tak niedawno
Tak, bardzo szybko leci. Aż ciężko w to uwierzyć, że nie dawno była taka malutka, a teraz już sobie sama radzi z przemieszczaniem się po domu i wszystko ją interesuje
🩷 a za jakiś czas będą do nas pyskować. Moja to już mi pokazała złość jak ją przebierałam denerwowała się na mnie zrobiła się czerwona i do mnie z otwartą buzią ( chciała mnie ugryźć a ma już 9 zębów
) odsunęłam się a ona ugryzła się w stopę, musiała jakoś odreagować
będzie miała temperament dziewczyna ![]()
A mój dziś odkrył jak się otwiera jedną szafkę w kuchni i przechlapane …. Teraz się zacznie
Ojjj tak tego pyskowania się obawiam ![]()
i tak samo myślę tyle nie przespanych nocek a zaraz ci pyskować zacznie ![]()
![]()
Słuchajcie wczoraj mój synek na drugą drzemkę zjadł cyca i zlazł ze mnie i położył się obok i jak go pogłaskałam to zasnął. Pierwszy raz tak zasnął sam obok ![]()
![]()
Ale świetnie że tak usnął 🩷 Też miałam tak z 3 razy, a na codzień to chodzenie po domu i lulanie. Czasami potrafi walczyć i się prężyć
a plecy co jakiś czas wysiadają
@Mama.kacperka czas szybko zleci i się zaczną bunty ![]()
No ja też tak mam ze zazwyczaj po jedzeniu Hugo nosze chwile i śpiewam i zasypia a na drzemkach zasypiał na mnie i od 2 tygodni odkładam po 15 min do łóżeczka ale wczoraj drzemkę sobie zrobił sam nie ma mnie a dziś powtórka z rozrywki bo znów zlazł ze mnie i położył się w kokonie obok i zasnął w 03 sekundy ![]()
Świetnie może się tak nauczy i będzie dużo łatwiej. Właśnie ja się dziwiłam innym mamom że ich dzieci same usypiają w łóżeczku. Ja to muszę się nagimnastykować
ale może i tak też ją nauczyłam ![]()
![]()
Nie miałam akurat tego ![]()
Ja myślę że uczenie uczeniem ale dzieci są różne i jedne potrzebują mniej bliskości inne więcej. U mojego też potrzeba było czasu. Bo też na mnie spał i na mnie zasypiał a teraz coraz mniej tego potrzebuje. U twojej córy pewnie też z czasem będzie się to zmieniało
Narazie totalna mamoza
ale ja też uwielbiam być blisko niej, jak jadę coś załatwić i ją zostawiam z teściową. To normalnie zostaje ale jak tylko mnie zobaczy to histeria na całego i wtedy ciągle się przytula ![]()