Zaparcia w ciąży i po porodzie – 4 sposoby

Ja jakoś nie mogę przełknąć tego :confused:

o nie słyszałam o tym, ale pogoogluje i sprawdzę, chociaż ostatnie kilka dni jest lepiej :smiley:

Dodaj więcej cytryny i jabłka nawet bardzo dobre to jest.

Spróbuję zrobić , najwyżej nie wypije

Szczerze mówiąc, nie pamiętam już dokładnych wyników ani dawki, bo to było z rok temu :face_with_peeking_eye:

Myślałam , że jesteś w ciąży :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:

Nie, moja mała już ma 11 miesięcy :heart:

Niedługo roczek . Czas leci tak szybko :smiling_face:

Oj zdecydowanie niewiadomo kiedy to leci

Ja nie wiem kiedy minął mi rok i ciąża …. Przecież to było tak niedawno

Tak, bardzo szybko leci. Aż ciężko w to uwierzyć, że nie dawno była taka malutka, a teraz już sobie sama radzi z przemieszczaniem się po domu i wszystko ją interesuje :joy:🩷 a za jakiś czas będą do nas pyskować. Moja to już mi pokazała złość jak ją przebierałam denerwowała się na mnie zrobiła się czerwona i do mnie z otwartą buzią ( chciała mnie ugryźć a ma już 9 zębów :laughing:) odsunęłam się a ona ugryzła się w stopę, musiała jakoś odreagować :face_with_peeking_eye: będzie miała temperament dziewczyna :hugs:

1 polubienie

A mój dziś odkrył jak się otwiera jedną szafkę w kuchni i przechlapane …. Teraz się zacznie

1 polubienie

Ojjj tak tego pyskowania się obawiam :sweat_smile::sweat_smile: i tak samo myślę tyle nie przespanych nocek a zaraz ci pyskować zacznie :sweat_smile::sweat_smile:

Słuchajcie wczoraj mój synek na drugą drzemkę zjadł cyca i zlazł ze mnie i położył się obok i jak go pogłaskałam to zasnął. Pierwszy raz tak zasnął sam obok :star_struck::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ale świetnie że tak usnął 🩷 Też miałam tak z 3 razy, a na codzień to chodzenie po domu i lulanie. Czasami potrafi walczyć i się prężyć :face_with_peeking_eye: a plecy co jakiś czas wysiadają :face_with_peeking_eye: @Mama.kacperka czas szybko zleci i się zaczną bunty :smiling_face:

No ja też tak mam ze zazwyczaj po jedzeniu Hugo nosze chwile i śpiewam i zasypia a na drzemkach zasypiał na mnie i od 2 tygodni odkładam po 15 min do łóżeczka ale wczoraj drzemkę sobie zrobił sam nie ma mnie a dziś powtórka z rozrywki bo znów zlazł ze mnie i położył się w kokonie obok i zasnął w 03 sekundy :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Świetnie może się tak nauczy i będzie dużo łatwiej. Właśnie ja się dziwiłam innym mamom że ich dzieci same usypiają w łóżeczku. Ja to muszę się nagimnastykować :joy: ale może i tak też ją nauczyłam :thinking::face_with_peeking_eye:

Nie miałam akurat tego :rofl:

Ja myślę że uczenie uczeniem ale dzieci są różne i jedne potrzebują mniej bliskości inne więcej. U mojego też potrzeba było czasu. Bo też na mnie spał i na mnie zasypiał a teraz coraz mniej tego potrzebuje. U twojej córy pewnie też z czasem będzie się to zmieniało

1 polubienie

Narazie totalna mamoza :laughing: ale ja też uwielbiam być blisko niej, jak jadę coś załatwić i ją zostawiam z teściową. To normalnie zostaje ale jak tylko mnie zobaczy to histeria na całego i wtedy ciągle się przytula :face_holding_back_tears: