też jestem ciekawa od kiedy…
Chyba przy antybiotykach zawsze?
od urodzenia np dicoflor czy enterol
probiotyki z apteki stosuję tylko po antybiotykach
przy antybiotykach każą koniecznie, w tedy warto takie z apteki, ale na co dzień to my korzystamy z naturalnych np jogurtów
a jaki? ja dicoflor
najlepiej mieć dostęp do zdrowych produktów:) i pewnych,ałasne jaja,mleko,warzywa…tylko kto tak teraz ma???..jesteśmy zdani na rynek produktów które nie zawsze wiadomo co kryją w sobie:(
no w dzisiejszych czasach nawet ci co mieszkają na wsi już tak wszystkiego nie mają. Bardzo ograniczają swoje hodowle.
po prostu taniej kupić w sklepie
my właśnie dostaliśmy próbkę dicofloru więc mamy w aptece
Teraz na wsi rzadko można spotkać krówkę, konika ![]()
właśnie ostatnio rozmawiałam z mężem że jaka szkoda że nie jest tak jak dawniej co się jeździło do babci na wieś…
a ja mam to szczescie ze moja cioci ma gospodarstwo i ma krowki i swinki wiec pewnie bedziemy jezdzic tylko niestety troche daleko bo do pokonania ponad 750km
taka podróż dla dziecka może być bardzo męcząca
my tez mielismy duzo do pokonania bo ponad 800 km wyjechalismy w sobote noca i syn praktycznie cala noc przespal a ma 7 miesiecy,
no tak w takie dlugie podroze to jak dziecko jest juz wieksze i tylko na noc… Dobrze ze moj mąż niedawno zrobil prawko wiec juz w rodzinie dwoch kierowcow… Kiedys tylko ja kierowalam teraz bedziemy mogli sie zmieniac
my w dłuższe trasy też jeździmy na noc
najlepiej jak dziecko prześpi podróż, nie odczuje tak wówczas zmęczenia
jak jest mniejsze to prześpi ale np moja czteroletnia siostrzenica taka podekscytowana wyjazdem była że w ogóle spać nie chciała
zachowujmy czystość w kuchni…