Zęby w ciąży i krwawiące dziąsła

to ja Aga K jest jeszcze opcja picia barwiących napojów typu kawa, czy herbata przez słomkę. Pracowałam z jedną dziewczyną, która wybielała sobie zęby i właśnie wszystkie napoje przez słomkę piła żeby nie zabarwić zębów.

Magicznypazur tylko wtedy te napoje nie pije się gorące tylko przestudzone żeby się nie oparzyć. A zazwyczaj je pije się pomału gorące 

Magiczny Pazur picie napojów barwiących zęby przez słomkę to jest jakieś rozwiązanie, ale ja np uwielbiam (teraz przy kp nie piję) gorącą kawę, a nie wyobrażam sobie pić taką przez słomkę.

Aneczka i ja właśnie przez to bym nie wytrwala bo pije herbatę codziennie ale musi być gorąca bo inaczej nie wypija. Poprostu lubię gorąca herbatę :) 

Natinka na właśnie. Po to są nazwane napojami gorącymi żeby je takie pić

Słomka to jest jakieś rozwiązanie, ale na chwilę, bo na dłuższą metę to się nie da... Biała dieta zalecana jest do 2 tyg po zabiegu, także trochę czasu jednak trwa

Chyba aż tak mi nie zależy na białych zębach,  aaby wszędzie chodzić ze slomka. Jeszcze jak herbatę bym wypiłam przestudiować,  to kawa tylko ciepła i to z pianką. Przez slomke już by tak nie smakowała.

Śmieszne by wyglądało pójść do restauracji albo znajomych i pić że słomki napoje gorące 

To ja aga 2 pierwsze tygodnie to mus jai chce się efektu ale jeśli chce się utrzymać efekt to trzeba się dostosowywac ciągle 

aneczkaa006 ale ja nigdzie nie napisałam, że pije się gorące, czy zimne? A w ogóle co ma piernik do wiatraka? Jak ktoś chce pić gorące to pije i tyle :O

Megg u mnie koleżanka normalnie dawała radę i nieważne, czy to kawa herbata i zimna, czy gorąca. Wszystko piła w ten sposób. Kwestia przyzwyczajenia.

Magicznypazur kwestia przyzwyczajenia albo samozaparcia

Magicznypazur ciężko pić gorący napój przez slomke bo jak się normalnie pije to jakoś inaczej leci a tak to wprost na podniebienie i łatwo się parzyć ale widocznie to też trzeba umieć 

Natinka wtedy pije się już przestudzony żeby się nie poparzyć

Aneczka pije się przrstudxony ale tak jak pisałaś nie spełnia swoich funkcji. Więc albo się chce pić gorące albo dbać o to by ten napój nie dotarł do zębów. 

Natibka zgodzę się :) ale jak widać czego ludzie nie robią dla zębów ile poświęceń w tym 

Dzowqvztny ale da się pić przez slomke dużo zależy też jaka się ma najlepiej z trwałego tworzywa kiedyś piłam przez slomke ale nie ze względu na zeby i da się nawey gorące pić kwestia przyzwyczajenia i wprawy i można pić gorące nie ryzykując poparzenia przez slomke. 

Aiisa może i da się. Może kwestia wyuczenia tego. Jak pić żeby się nie poparzyć. 

Pewnie się da nauczyć pić i gorące. Tylko trzeba się do tego przyzwyczaić. Ja aż takiej motywacji nie mam, aby po wybielaniu pić wszystko przez słomkę. Raczej wychodzę z założenia, żę za jakiś czas znowu sobie powybielam.

Aiisa może i się da, ja jak czasem próbowałam to się nie dało bo już wargi psrzylo jeszcze jak nie doszło do ust. Chyba że jakieś lepsze grubsze rurki są 

Ja nie miałabym odwagi pić przez słomkę gorącego napoju. Bałabym się o poparzenia.