Zestaw testowy do wygrania w grudniu 2018

Drogie Mamy,

w tym miesiącu do wygrania czeka super zestaw Forest Friends z grzechotką pluszową i elektryczną karuzelą. mamy nadzieję, że podoba się Wam nasz grudniowy zestaw do przetestowania :slight_smile:

Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół mam z Canpolu

Super zestaw. Wszystkim polecam tą karuzelkę :slight_smile:

Sympatyczny zestaw :slight_smile:

Ale cudowny zestaw. Piękna jest ta karuzela. Co prawda Hania już jest za duża na karuzele ale dla młodszego rodzeństwa, w przyszłości była by idealna

No jakie cudo!!! :smiley:

Już sobie wyobrażam dosłownie jak smakuje synkowi ta zabawka
A karuzela też wygląda bardzo ciekawie

Super wygląda ta karuzela i też wyobrażam już sobie jak zabawka wyladoqalaby w buzi.

Jak zwykle super zestawy do testowania :slight_smile:

No jestem pod wrażeniem jest przepiękna :slight_smile:

Cudowny zestaw, bardzo przypadł mi do gustu :slight_smile: Karuzela bardzo atrakcyjna, maskotka przesympatyczna :slight_smile:

Mam pytanie, czy jeśli zostałam wytypowana do testów w jednym miesiącu to czy mogę próbować dostać się do testów w kolejnym miesiącu? Gdzieś widziałam informację, że muszę mieć miesiąc przerwy miedzy zgłoszeniami do testów, ale teraz nie mogę znaleźć tego wpisu. Prosiłabym o informację.

Jak zawsze cos pieknego do wygrania fla naszych dzieci …cudowne❤ justyna na nie jestem pewna jak tp jest no nie spotkalam sie z taka informacja, ja poprostu jak mam czas staram sie pomagac, doradzic cos z swoich doswiadczen i bylam nagrodzina przez canpol nawet 4razt pod rzad, takze mysley ze nir ma znaczenia, nie skupialam czasem uwagi na to ze wygram i czasem to az bylam zaskoczona, bo to cos wspanialego wygrac dla naszych dzieciaczkow, tym bardziej ze co mieisac jest cos wspanialego;) i zycze powodzenia na kolejne produkty.do przetestowania w canpol…u nas sprawdzaja sie rewelacyjnie;-)

JustynaSz123 do testów można być wytypowanym nawet kilka lub kilkanaście razy pod rząd, nie ma żadnych ograniczeń :slight_smile: Ja za publikację porad testowałam produkty 4 miesiące pod rząd :slight_smile: w tym miesiącu się niestety nie udało, ale nadal dzielę się swoją wiedzą, pomysłami i piszę porady, a nóż się uda i którąś będzie interesująca, warta przedstawienia reszcie mam :slight_smile:

Dziękuję Wam za rozwianie moich wątpliwości :slight_smile: Pozdrawiam!

Możecie wygrywać nawet co miesiąc :slight_smile:

Świetny zestaw do testowania.

Nie mogę się nadziwić jakie piękne rzeczy dla dzieci teraz są dostępne

Śliczny zestaw!:slight_smile:

Super. Warto powalczyć o takie fajne rzeczy :slight_smile:

Wow, piekny zestaw. Mamy te grzechotke i corka ja uwielbiala <3
Ale karuzelka to juz w ogole jest hit, ta galazka! :smiley: