Drogie Mamy,
w tym miesiącu do wygrania czeka super zestaw Forest Friends z grzechotką pluszową i elektryczną karuzelą. mamy nadzieję, że podoba się Wam nasz grudniowy zestaw do przetestowania
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół mam z Canpolu
Drogie Mamy,
w tym miesiącu do wygrania czeka super zestaw Forest Friends z grzechotką pluszową i elektryczną karuzelą. mamy nadzieję, że podoba się Wam nasz grudniowy zestaw do przetestowania
Pozdrawiamy serdecznie,
Zespół mam z Canpolu
Super zestaw. Wszystkim polecam tą karuzelkę
Sympatyczny zestaw
Ale cudowny zestaw. Piękna jest ta karuzela. Co prawda Hania już jest za duża na karuzele ale dla młodszego rodzeństwa, w przyszłości była by idealna
No jakie cudo!!!
Już sobie wyobrażam dosłownie jak smakuje synkowi ta zabawka
A karuzela też wygląda bardzo ciekawie
Super wygląda ta karuzela i też wyobrażam już sobie jak zabawka wyladoqalaby w buzi.
Jak zwykle super zestawy do testowania
No jestem pod wrażeniem jest przepiękna
Cudowny zestaw, bardzo przypadł mi do gustu Karuzela bardzo atrakcyjna, maskotka przesympatyczna
Mam pytanie, czy jeśli zostałam wytypowana do testów w jednym miesiącu to czy mogę próbować dostać się do testów w kolejnym miesiącu? Gdzieś widziałam informację, że muszę mieć miesiąc przerwy miedzy zgłoszeniami do testów, ale teraz nie mogę znaleźć tego wpisu. Prosiłabym o informację.
Jak zawsze cos pieknego do wygrania fla naszych dzieci …cudowne❤ justyna na nie jestem pewna jak tp jest no nie spotkalam sie z taka informacja, ja poprostu jak mam czas staram sie pomagac, doradzic cos z swoich doswiadczen i bylam nagrodzina przez canpol nawet 4razt pod rzad, takze mysley ze nir ma znaczenia, nie skupialam czasem uwagi na to ze wygram i czasem to az bylam zaskoczona, bo to cos wspanialego wygrac dla naszych dzieciaczkow, tym bardziej ze co mieisac jest cos wspanialego;) i zycze powodzenia na kolejne produkty.do przetestowania w canpol…u nas sprawdzaja sie rewelacyjnie;-)
JustynaSz123 do testów można być wytypowanym nawet kilka lub kilkanaście razy pod rząd, nie ma żadnych ograniczeń Ja za publikację porad testowałam produkty 4 miesiące pod rząd
w tym miesiącu się niestety nie udało, ale nadal dzielę się swoją wiedzą, pomysłami i piszę porady, a nóż się uda i którąś będzie interesująca, warta przedstawienia reszcie mam
Dziękuję Wam za rozwianie moich wątpliwości Pozdrawiam!
Możecie wygrywać nawet co miesiąc
Świetny zestaw do testowania.
Nie mogę się nadziwić jakie piękne rzeczy dla dzieci teraz są dostępne
Śliczny zestaw!
Super. Warto powalczyć o takie fajne rzeczy
Wow, piekny zestaw. Mamy te grzechotke i corka ja uwielbiala <3
Ale karuzelka to juz w ogole jest hit, ta galazka!
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.