Zestaw testowy do wygrania w maju 2017

Drogie Mamy,

rozpoczął się nowy miesiąc, więc jest również nowy zestaw do wygrania :slight_smile:

Tym razem czeka 20 zestawów z kolekcji “Toys” w dwóch wersjach kolorystycznych do wyboru: 1x butelka 120 ml, 1x butelka 240 ml, 1x kubek, 1x smoczek uspokajający anatomiczny oraz 1x termoopakowanie

PS. W tym tygodniu postaramy się opublikować listę testerek za kwiecień :slight_smile:

Spokojnej nocy,
zespół mam z Canpolu

Super zestaw :wink: czekamy :wink:

Zielony niekapek z tej kolekcji to ulubiony kubeczek mojej córki! :slight_smile: Świetny zestaw.
(A wyniki będą tu, na forum, czy na maila?)

Wyniki będą i na maila i na forum :slight_smile: Prosimy jednak o cierpliwość. To nasz pierwszy raz,gdy same wybieramy testerki i jest to niezwykle trudne zadanie, wybrać 10 najbardziej pomocnych z tylu wspaniałych mam :slight_smile:

Nie ma pospiechu, zadanie na pewno nie jest latwe, sporo tu pomocnych mam :slight_smile: Dziekuje za odpowiedz!

Świetny ten zestaw i super ze dostępne są dwie wersje kolorystyczne :slight_smile:

Śliczny ten zestaw :slight_smile:

Zestawy z kolekcji "Toys "-śliczne i praktyczne!

Super jutro idę do szpitala na cc i taki zestaw był by idealny dla mojej córeczki michalinki i syna Nikodem fakt że syn ma 2 lata ale jeszcze pije z butelki Canpol uwielbia te smoczki innych nie chce mi brać tylko te

Komplet bardzo fajny, przydatny da każdej mamy z maleństwem :slight_smile:

Te produkty, które dostajemy do testów mają świetną jakość i wykonanie. Jestem na początku drogi kompletowania wyprawki i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że wybieram Canpol i dla siebie ( podkłady, majteczki) i dla maluszka:) pozdrawiam

Annaleszk, myślę, że sam fakt że Canpol organizuje takie testy na tak szeroką skalę świadczy o tym, że są przekonani o jakości swoich produktów i wiedzą, że testujące mamy się na nich nie zawiodą i polecą dalej. A to najlepsza reklama!

Zdecydowanie popieram wcześniejsze opinie mówiące o jakości produktów Canpol, też kompletując wyprawkę wybieram właśnie te produkty i polecam innym ciężarnym.

Ja również zdecydowaną większość wyprawki skompletowałam z Canpolem. Hmm w sumie to całą wyprawkę miałam z Canpolu, zarówno dla siebie jak i dla córci.

Kiedy będą wyniki ?:):slight_smile:

Pewnie już w najbliższych dniach, a może nawet godzinach pojawią się.

Tez jestem ciekawa wynikow, ale mysle ze niebawem sie dowiemy. Musimy Mamom Canpolu dac czas na przeczytanie i zweryfikowanie tych wszystkich komentarzy, zliczenie punktow pod poradami itp. :wink:

Wyniki będą po weekendzie :slight_smile:

Super, czekamy z niecierpliwością:) już tyle nas się tu udziela, że mam wrażenie jakbym Was dobrze znała!

Wyniki nie uciekną, także cierpliwości. Mamy_Canpolu, też chcą i powinny mieć weekend.