Zestaw testowy do wygrania we wrześniu 2017

Drogie Mamy,

mamy wrzesień, więc jest też nowy zestaw do wygrania. Tym razem będą to produkty z kolekcji “Przyjaciel Miś”.

PS. Jak Wam się podoba zestaw wrześniowy?

Pozdrawiamy serdecznie,
zespół mam z Canpolu

Świetny zestaw! I tym razem widzę, że butelki są szklane :slight_smile:

Uroczy zestaw - bardzo ładny wzór, a szklane buteleczki i miseczka w kształcie misia wyglądają bardzo zachęcająco :wink: Pluszowy miś z pewnością stanie się natomiast atrakcją wielu wspólnych zabaw, spacerów i wycieczek :slight_smile:

Śliczny zestawik z Misiem:) Bardzo fajny kształt miseczki z pewnością zachęci dzieci do jedzenia. Super:)

Śliczny zestaw :slight_smile: chętnie byśmy przetestowali :slight_smile: może tym razem szczęście nam dopisze :slight_smile:

świetny zestaw :slight_smile: chcę taki hihi

Zestaw super. Fajnie, że jest coś dla młodszych (buteleczki) i dla starszych dzieci (kubek, miseczka i sztućce). Na pewno zachęci niejednego niejadka do posiłku. A pluszowy miś z piszczałką jest słodkim dodatkiem do całego zestawu.

Ooo jakie piękności <3

Świetny zestaw, zresztą jak prawie wszystkie rzeczy z Canpolu. Miś pierwsza klasa.

Zestaw fantastyczny!!! Szczególnie mielibyśmy ochotę przetestować talerzyk ze sztućcami i kubeczek :slight_smile:

Piękny zestaw! Moja córcia uwielbia wszystko, co ma nadruk z misiem, więc zestaw idealny dla niej :slight_smile:

Zestaw świetny, miło by było taki otrzymać.

Super zestaw !idealny dla chłopaków.moi byliby w niebo wzięci.coś dla młodszego butelki,i dla większego miska sztućce .a miś to dopiero z niego słodziak!

Dziewczyny, a ja mam pytanie do mam testerek - czy zestawy dedykowane dla dziewczynek też się zdarzają? :wink: Ostatnio z linii Little Cutie testowałyśmy błękity :wink: A róże też dostałyście? :wink: Generalnie mnie nie przeszkadzają te błękity, ale w ofercie CB widziałam ten sam zestaw dla dziewczynek :wink: Fajnie by było znowu testować, tym bardziej, że już wcinamy obiady i kasze :smiley:

Baba Yaga, w jednym miesiącu (chyba przy zestawie Toys) testerki miały wybór koloru zestawu - róż z laleczka lub błękit z samochodzikiem :slight_smile: