Zestaw TOYS do wygrania w lutym 2018

Drogie Mamy,

w tym miesiącu do wygrania jest 20 zestawów TOYS w dwóch wersjach kolorystycznych do wyboru:

Pozdrawiamy serdecznie,
zespół mam z Canpolu

Zestaw śliczny jak zawsze

Zestawik śliczny i kolorki do wyboru i dla chłopca i dla dziewczynki super :slight_smile: przydałby się mojej córeczce :slight_smile:

Świetny zestaw! :slight_smile:

Ale cudowności! :slight_smile: I jest termoopakowanie, które już od jakiegoś czasu planowałam nabyć :slight_smile: Super :slight_smile:

My mamy jedno canpola i bardzo dobrze trzyma temperature

Mam pytanko w zapisie do testowania jest zapis taki zapis dzielisz się opinią o produkcie z innymi mamami, a w nagrodę dostajesz od nas niespodziankę :slight_smile: co to za niespodzianka… :slight_smile:

Oczywiście już samo testowanie zestawów jest super prezentem i świetną możliwością nie żeby było mi mało pytam poprostu z ciekawości.

Super zestawy z serii Toys-śliczne i bardzo praktyczne-a do tego w wersji dla małego chłopczyka i dziewczynki.

sylwencja21, to są nasze produkty. W każdym miesiącu coś innego :slight_smile:

Ojej przesliczny zestawik…:heart:

Super zestaw! Do wyboru do koloru :slight_smile:

Zestawy bardzo piękne

Cudowne zestawy :slight_smile: jeszcze nie miałam okazji używać termoopakowan tego typu chętnie bym przetestowała

Przecudny ten różowy :slight_smile:

Ale ładniutki :slight_smile:

Cudo !!! Aj marzy się nam taki :slight_smile:

Zestaw jak zawsze ładny i praktyczny.

Zestaw super

Różowy zestaw jest bardzo ładny i przede wszystkim praktyczny. U nas do talerzyka i łyżeczki jeszcze daleko, ale termos na butelke bardzo by sie przydał, zwłaszcza teraz w okresie zimowym.

Cudowny komplecik!