paula super okazje Ci się trafiły
Najlepiej kupować kiedy sezon kończy się. Jednak trzeba trafić z rozmiarem
ja na vinted kupiłam nowy kombinezon dla małej spodnie odzielnie kurtka odzielnie za 40zł wyszło ale mysle ze jeszcze zime zaliczy w przysżłym roku bynajmniej spodnie bo są na szelkach z regulacja;)
Czasami można coś dobrego kupić w atrakcyjnej cenie. Czasami aż za dużo;)
na wyprzedażach można raz wygrać a raz przegrać jak kupuje się coś na kolejny sezon
Hehe no ja tak kupilam kurtke w pepco ;) 92 rozmiar i na ta zime byla za duza ;) moze na przyszla ;)hehe myslalm ze tak mi szybko urwis rosnie a tu niespodzianka jeszcze rozmiary 80-86;)
Aniss ja własnie w tamtym roku kupiłam kurtkę i spodnie na zimę 86 i były trochę za duże ale chodziła w nich, teraz kupiłam 92 i mam nadzieję, że na przyszłą zimę będzie okey, ale nawet jak będzie za małe to się sprzeda, bo za taką cenę to się mega opłacało.
No ja metki tez z tej jednwj kurtki nie odrywam ale jakos wolni ta cora rosnie ;) hehe wiec bedzie pewnie dobra;)
Kurtki to moja jeszcze nosi rozmiar 74 a ciuchy już dawno 80 a nawet 86 czasem ciężko się połapać w tych rozmiarach :P
Nie wszystkie rozmiary są sobie równe . Ja zazwyczaj spodnie nakładam rozmiar mniejsze od bluzki czy bluzy.
wiec albo wygrasz albo przegrasz, nie obrywaj metek to zawsze może uda się odsprzedać
Dokładnie ja wszystkie metki zostawiam a jeśli chodzi o śpiworki to elodie details nie ma sobie równych jeśli chodzi o wzory i jakość
Tak tak, nie oderwałam metki, jak coś to sprzedam, bo w końcu kurtka nowa:p
TerazMama ja już mam wszystko 86, ostatnio jakoś w oczach mi urosła.
Dokładnie nie stracisz na niej z wieloma rzeczami się staram tak robić jak nie pasują czy są za małe
Dzieciece rzeczy szybko można sprzedać. Szczególnie z metkami ;)
MamaEm to podskoczyla ;) u nas kupuje na 92 ale tak na zapas ostatnio jeszcze getry ze smyka z metka 74;)
U nas to szczupak jak z pampersa wyjdzie to getry moglaby nosic jak rybaczki;)
Aniss to twoja młodsza od mojej chyba co?
Moja pazdziernikowa;) chyba cos podobnie sie rodzily?
Ja sama bardzo dużo kupuję rzeczy nowych z metkami od kogoś :) Bo nowe rzeczy mogę wtedy dostać nieco taniej :)
Ja czasami przeglądam na vinted i czasem chcą więcej niż w sklepie kosztuje dlatego wole na promocji kupować jak coś jest