A choinki macie żywe czy sztuczne ? Polecacie jakieś stronki na sztuczne
Mam sztuczna na pniu i szczerze nie pamietam skad ![]()
A długo ci już trzyma?
Też mam sztuczną na pniu, kupowałam ją mega dawno więc też nie pamiętam ![]()
ja co roku kupowałam żywą aczkolwiek nieraz mialam ochote kupić sztuczną w auchan bo zawsze duzo różnych ładnych było
Oj tak, tam jest ich zawsze pełno
i lepiej już teraz się zaopatrzyć , bo później nie ma już w czym wybierać
Mi kiedyś ten ekspres kupiła mama jak był zwrot 100 % na voucher i zaraz się zepsuł ![]()
Teraz w auchanie będą promocje na zabawki ![]()
A dałaś na reklamację ? My go też kupiliśmy i działa już długo
pewnie niedługo znowu będzie ta promocja, przeważnie jest w black friday
@asiam1 a ta promocja jest tylko dzisiaj? @Mamamamusia warto zaopatrzyć się w prezentu, bo potem będzie drożej i wszystko będzie przebrane
Nie, nie dałam na reklamacje, wyrzuciłam go i dopiero mama mi powiedziała że ona trzymała paragon i trzeba było powiedzieć. Jakiś trefny egzemplarz musiał nam się trafić bo też znam osoby co go długo mają i są zadowolone
O kurczę, to jeszcze muszę zrobić dzisiaj zakupy bo warto to wykorzystać
Ojej. A to szkoda… a co w nim nie działało?
Kawę z mlekiem zrobił chyba tylko ze 2 razy a potem już mleka nie pobierał. To robiliśmy sama czarna i potem zaczął ta kawę taka miniaturowa robić, po kilkadziesiąt ml, gdzie wcześniej wydawał normalnie. A szkoda bo mi smakowala ta kawa
No to może będzie jeszcze w tym roku na black friday taka promocja , bo zawsze raz w roku było coś takiego, żeby ludzie kupowali później te kapsułki
no ogólnie my mieliśmy kiedyś w pracy ale on na prawdę dużo kaw robił, i po 2 latach to też potem nie pobierał mleka , i takie mini kawy robił to go wyrzuciliśmy, a w domu mam też około tyle czasu i działa cały czas