Życzenia dla matki :)

U Nas maly ma sporo książeczek z tej serii co jest Biedronka :slight_smile: ładnie sa ilustrowane. I spoko sie czyya bo to takie rymowanki.

Ojej dziekuje ! Ja tez dostalam hip hip.hurra ale szczerze to wlozylam ją do szuflady “na potem” i zupelnie o niej zapomnialam :see_no_evil: swoja droga ja tak czesto mam , czy to z ciuszkami , czy zabawkami a pozniej zal , ze mala nke skorzystala . Teraz wlasnie siedze nad jej ciuszkami, bo juz mam jakies doswiadczenie i teraz juz wiem , ze rozmar rozmairowi nie rowny . I tak siedze i przerzucam te ciuszki :see_no_evil: caly dzien mi zlecal a nadal konca nie widac :rofl:

1 polubienie

Książeczki z serii zobacz dotknij poczuj :grinning: fajne są bo mają różne struktury, więc takie ciekawe sensoryczne doznania dla malucha :grinning:

3 polubienia

O woow takich nie wiedzialam jeszcze, napewno bedzie sie je dobrze zjadac :crazy_face: ostatnio widzialam w aldim takie ksiazeczki z pacynka na palec i sie wlasnie zastanawialam , w sumie dobrze , ze nie wzielam bo te wygladaja kozackooo

Hip hip hurra sto lat dla lwa :rofl: u nas też na pamięć to leci :grin:

1 polubienie

Moja myślałam że będzie dotykać poznawać te struktury a ona wszystko gryzie :rofl: ale faktycznie są super :star_struck:

Super sa książeczki z Akademii Mądrego Dziecka :slight_smile: jest w czym wybierać zdecydowanie.
I polecam z.Akuku.z filcowymi klapkami :slight_smile:

Taak, też mi właśnie podoba się ta książeczka i mój Mąż też ją bardzo chętnie czyta :grin:
Także @asiam1 wyciągaj ją z szuflady i jutro czytajcie z Malutką :star_struck:

@MamiNadi92 to my z Mężem na razie recytujemy ten tekst :joy: ale na pewno później Synek do nas dołączy jak już będzie umiał mówić :stuck_out_tongue_winking_eye:

@Kalusia161 właśnie znam też inne z tej serii bo mój chrześniak ma ich sporo, i faktycznie takie są rymowane że miło się czyta i później łatwo w głowie zostają :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

@Wesola95 super wyglądają te sensoryczne, takich jeszcze nie mamy :grin::grin:

2 polubienia

To sa doznania sensoryczne gryzione :rofl: luzz moja mala tez wszytsko by zjadala . Doslownie wszystko , ostatnio nawet psiaka by zjadla , oczywiscie uciekl , a ja kontrolowalam , ale tak otwierala japoteke , ze byloby niebezpieczne dla psiny :crazy_face:

Ja też czytałam starszemu od urodzenia, młodszy teraz przy okazji. I u nas książki typu Kicia Kocia, Pucio są czytane od deski do deski.a przed snem to trzeba mu wyrywać bo by chciał czytać i czytać. A przeczytam 5.6 to mi się wydaje że wystarczająco :crazy_face:
@Wesola95 Podwodny świat to już mój 2.5 miesięczny syn ogląda, ona jest jakaś przyciągająca. My mamy dużo tych sensorycznych. Super mają te rymowanki, nie wiem czy kiedyś się ich pozbędę z głowy.

2 polubienia

To super, że Twój synek tak uwielbia książki, że aż nie może się od nich oderwać, na pewno zaprocentuje mu to w przyszłości :smiley:
Ale pamiętam, że kiedyś pisałaś, że macie tak dużo książek, że można by stworzyć bibliotekę :grin::grin::stuck_out_tongue_winking_eye:

Haha dokładnie. Od kilku dni mamy szał na Kicie Kocie :smile:

Tez myslalam ze przy karmieniach nadrobie zaleglosci forumowe, ale dosc czesto orientuje sie po godzinie, ze maly juz dawno odstawil sie od piersi, a ja przysnelam :joy::disguised_face::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: a w ciagu dnia jak spi to obowiazki wzywaja i nie mam regularne zaleglosci po 50 tematow :disappointed:
Ale to prawda z dziecinstwa lepiej zeby pamietaly nas jako zawngazowane mamy a nie kolor naszej obudowy telefonu.

1 polubienie

Te książeczki również polecam dla maluszków, książki sensoryczne były w biedronce i chciałam dziś kupić dla maluchów i jak na złość pochowali na czas promocji …:face_with_symbols_over_mouth: