U Nas maly ma sporo książeczek z tej serii co jest Biedronka
ładnie sa ilustrowane. I spoko sie czyya bo to takie rymowanki.
Ojej dziekuje ! Ja tez dostalam hip hip.hurra ale szczerze to wlozylam ją do szuflady “na potem” i zupelnie o niej zapomnialam
swoja droga ja tak czesto mam , czy to z ciuszkami , czy zabawkami a pozniej zal , ze mala nke skorzystala . Teraz wlasnie siedze nad jej ciuszkami, bo juz mam jakies doswiadczenie i teraz juz wiem , ze rozmar rozmairowi nie rowny . I tak siedze i przerzucam te ciuszki
caly dzien mi zlecal a nadal konca nie widac ![]()
Książeczki z serii zobacz dotknij poczuj
fajne są bo mają różne struktury, więc takie ciekawe sensoryczne doznania dla malucha ![]()
O woow takich nie wiedzialam jeszcze, napewno bedzie sie je dobrze zjadac
ostatnio widzialam w aldim takie ksiazeczki z pacynka na palec i sie wlasnie zastanawialam , w sumie dobrze , ze nie wzielam bo te wygladaja kozackooo
Hip hip hurra sto lat dla lwa
u nas też na pamięć to leci ![]()
Moja myślałam że będzie dotykać poznawać te struktury a ona wszystko gryzie
ale faktycznie są super ![]()
Super sa książeczki z Akademii Mądrego Dziecka
jest w czym wybierać zdecydowanie.
I polecam z.Akuku.z filcowymi klapkami ![]()
Taak, też mi właśnie podoba się ta książeczka i mój Mąż też ją bardzo chętnie czyta ![]()
Także @asiam1 wyciągaj ją z szuflady i jutro czytajcie z Malutką ![]()
@MamiNadi92 to my z Mężem na razie recytujemy ten tekst
ale na pewno później Synek do nas dołączy jak już będzie umiał mówić ![]()
@Kalusia161 właśnie znam też inne z tej serii bo mój chrześniak ma ich sporo, i faktycznie takie są rymowane że miło się czyta i później łatwo w głowie zostają ![]()
![]()
@Wesola95 super wyglądają te sensoryczne, takich jeszcze nie mamy ![]()
![]()
To sa doznania sensoryczne gryzione
luzz moja mala tez wszytsko by zjadala . Doslownie wszystko , ostatnio nawet psiaka by zjadla , oczywiscie uciekl , a ja kontrolowalam , ale tak otwierala japoteke , ze byloby niebezpieczne dla psiny ![]()
Ja też czytałam starszemu od urodzenia, młodszy teraz przy okazji. I u nas książki typu Kicia Kocia, Pucio są czytane od deski do deski.a przed snem to trzeba mu wyrywać bo by chciał czytać i czytać. A przeczytam 5.6 to mi się wydaje że wystarczająco ![]()
@Wesola95 Podwodny świat to już mój 2.5 miesięczny syn ogląda, ona jest jakaś przyciągająca. My mamy dużo tych sensorycznych. Super mają te rymowanki, nie wiem czy kiedyś się ich pozbędę z głowy.
To super, że Twój synek tak uwielbia książki, że aż nie może się od nich oderwać, na pewno zaprocentuje mu to w przyszłości ![]()
Ale pamiętam, że kiedyś pisałaś, że macie tak dużo książek, że można by stworzyć bibliotekę ![]()
![]()
![]()
Haha dokładnie. Od kilku dni mamy szał na Kicie Kocie ![]()
Tez myslalam ze przy karmieniach nadrobie zaleglosci forumowe, ale dosc czesto orientuje sie po godzinie, ze maly juz dawno odstawil sie od piersi, a ja przysnelam ![]()
![]()
a w ciagu dnia jak spi to obowiazki wzywaja i nie mam regularne zaleglosci po 50 tematow ![]()
Ale to prawda z dziecinstwa lepiej zeby pamietaly nas jako zawngazowane mamy a nie kolor naszej obudowy telefonu.
Te książeczki również polecam dla maluszków, książki sensoryczne były w biedronce i chciałam dziś kupić dla maluchów i jak na złość pochowali na czas promocji …![]()