Bawi mnie ten temat
nikt nie rozumie o co chodzi ale każdy życzy haha ![]()
![]()
Każdy ma inną interpretację xD ale może o to chodzi ![]()
Tak jak na maturze z polskiego pisemnej „co autor miał na myśli” a odpwiedz w kluczu zawsze byla jedna poprawna ![]()
To trochę jak ktoś pyta o coś i nie dosłyszysz 3 razy i głupio ci zapytać 4 raz więc odpowiadasz randomowo hahaha
Tym mamom które jeszcze czekają na rozwiązanie życzyła bym szybkiego i bezbolesnego porodu! ![]()
I ultra łaskawego połogu ![]()
Skoro to forum dla mam to moze chodzi o taka co dopiero urodzila ?
Halooo czy o to chodzi ![]()
![]()
![]()
![]()
Mi przeszło przez myśl jak.przevzytalam pytanie- koniec miesiąca niech będzie nowy watek jeszcze…
Ale może się mylę ![]()
Ja bym zyczyla tylko jednego “mamoooo” na minute ![]()
mam wrazenie, ze slysze “mamooo” co 5sekund ![]()
Wytrwałości, cierpliwości i wielu chwil dla siebie! ![]()
Moja pierwsza myśl też taka była ![]()
A co daje tworzenie wątku? Im więcej tym lepiej? Miesiąc temu nie dodałam żadnego, a udało mi się zgarnąć nagrodę bo wygrywają najbardziej pomocne i aktywne mamy. Czy to ma jakiś związek z tworzeniem wątków? Faktycznie zauważyłam, że w tym msc było ich od groma, ale czy to ma jakieś znaczenie?![]()
dajcie szybko odp, mam jeszcze godzinę żeby jakis na szybko machnąć ![]()
(Żart oczywiście, do tej pory na wszelkie moje pytania czy wątpliwości znalazłam odpowiedzi w starych wątkach) ![]()
Może chodzi o to, że w statystykach liczba 0 zmiani się w 1
nie mam pojęcia, ale ciekawe czy taki
Szum utrzyma sie tez w styczniu czy to tylko chwilowy bum grudniowy
Wszystko się okaże. Duzo nowych wątków, część z nich to powielone tematy. A w ostatnich dniach co wejdę to nowy wątek.
@Wesola95 jeszcze godzina i 3 minuty jak coś ![]()
No właśnie weszłam a tu znowu tyle wiadomości ![]()
no już dzisiaj nie mam siły nadrabiać , ale właśnie niektórzy robią tyle wątków
Też mi się wydaje , że dodawanie wątku nic nie daje . I śmieszy mnie trochę dodawanie ich na siłę ![]()
Wszystkim mamom życzę cierpliwości , spokoju i wiary we własne możliwość oraz tego żeby nigdy w siebie nie wątpiły
W regulaminie pisze że w zdobyciu nagrody chodzi o najlepsze porady , najbardziej pomocne itp. Nie chodzi o zakladanie tematów a niektórzy myślą mam wrażenie że nowy temat na grupie powoduje większą szanse. I tych tematów jest w tym miesiącu ogrom ![]()
Nowe tematy są ok jeśli coś wnoszą, ale powstało ostatnio bardzo dużo powielonych wątków, ale super jest to że zawsze któraś znajdzie chwilę żeby dać odnośnik do starszych wątków, zeby zachować porządek. Mam wrażenie, że czasami sa na siłę tworzone „pomocne” odpowiedzi- widziałam nawet odpowiedź wygenerowana przez chat gpt
szkoda że niektórzy wchodzą tu tylko po nagrodę. Ja się bardzo cieszę że jest takie forum, gdzie jest tyle pomocnych osób i nie ma wyśmiewania się itp jak to często bywa w grupach na Facebooku.
Ja doceniam, że nie wiażnd jaką mam opinie najakiś temat to nawet jak ktoś ma inny to nie ma hejtu tylko wymiana zdań. Jak na fb cos sie napisze to zaraz taki hejt, obrazanie, wysmiewanie itp ![]()
I faktycznie znalazłam tutaj pomoc i odowiedzi na moje pytania konkretnie a nawet pare rzeczy zakupiłam z polecajek o których nawet nie wiedziałam, że cos takiego istnieje ![]()
Co do pytania to nie wiem , chodz sie domyslam . A co do wypowiedzi Domi to ja mam z dziewczynami tak , ze najchetniej to bym was wszytskie zaprosila na kawe - tak dobrze sie tu czuje i tyle smiechu co tutaj jest to czasami trzeba sprawdzic czy to napewno forum dla mam
ja tez uwielbiam polecajki i tez wiele razy z nich skorzystałam
W tym miesiacu idzie sie troszke pogubic z nowumi watkami ![]()