Życzenia dla matki :)

No to ja to wiem, ale dziewczyny napisały “koniec miesiąca - to niech będzie nowy wątek” stąd moje pytanie czy to ma jakikolwiek związek, czy tworzenie wątków w czymkolwiek pomaga? Bo jak dla mnie to robi to jeszcze więcej chaosu i zamieszania, ale zobaczymy i się okaże wszystko jak się pojawią wyniki :wink:

@SylwiaMK jak coś takiego widzisz to przy danym wpisie są takie 3 kropeczki i jak na nie klikniesz to pojawia się flaga :

I jak klikniesz na flagę to możesz zgłosić daną wiadomość np. Do administracji i oni wtedy zweryfikują i jak faktycznie coś będzie nie tak to wiadomość zostanie ukryta. Ew zawsze można do takiej osoby też napisac :grinning:

1 polubienie

Podejrzewam, że z tym końcem miesiąca chodzi o to, że zawsze, a przynajmniej większość razy jakie pamiętam, jak nagroda była całkiem fajna, to nagle na koniec miesiąca mamy, które nie udzielały się przez cały miesiąc, tworzyły nowe wątki, w większości powielone, odpowiadały na posty, które były dodane kilka msc temu (już takie w sumie zamknięte, że nawet autorka pisała, że pomogło to i tamto)
Niestety większość nie czyta regulaminu, ze nagrody wcale nie są za to, że napiszesz 500 komentarzy, a za to, że napiszesz 50, ale mających sens i pomocnych.
Zazwyczaj też taki spam tworzyły nowe użytkowniczki, które jak jednak nie wygrały, to na forum więcej się nie pojawiły.

1 polubienie

Może autorka wątku jak się pojawi to wyjasni dokladnie o co chodziło. Zobaczymy.

Czasem fajnie jak pojawiają się luźne wątki :heart:. Ale faktycznie nie raz pod koniec danego miesiąca widać, że są one tworze.na siłe. Byle byly. A nie o to chodzi.

@Mamamiski @Kalusia161 najlepiej by było gdyby był tutorial przez który trzeba przejść zanim się dołączy :grinning: i taki tutorial by omawial co i jak, pokazywał jak sprawdzić datę wątku i na co zwrócić uwagę a czego unikać :sweat_smile::grinning: jak odpowiadać żeby nie tworzyć kilku wiadomości pod rząd i przykłady odpowiedzi które wnoszą wartość i są cenione a które nie wnoszą zupełnie nic i są zbędne :sweat_smile::grinning:

3 polubienia

Tak jest od wielu lat….chyba nawet od zawsze :wink: wiele dziewczyn dołącza jak nagroda jest wyjątkowo wartościowa. Z ciekawości zerknęłam na grudzień :wink: i forum aż wrzało :wink: teraz z kolei fajnie gdyby nagroda była mniej wartościowa , drobiazg…. I ruch od razu by zelżał :wink: Ale to się nigdy nie zmieni. Z tym , że redakcja już trochę bardziej zwraca na to uwagę i spamerki nie są nagradzane. I tak jak parę miesięcy temu….fajnie , że wychwycono osobę , która pisała z dwóch kont. Oby dalej trzymano rękę na pulsie i wychwytywano takie artystki.

2 polubienia

Duzo spokoju , snu, coeprliwosci :smiley:

Wiesz , z jednej strony fajnie jest jak forum tętni zyciem , ale oczywiscie tylko wtedy gdy watki/wpisy maja sens , nie sa powielone i nie ma odpowiedzi typu “masz racje”

2 polubienia

To prawda grudzień był bardzo intensywny ale pojawiły się w nim moje ulubione tematy związane z świętami, mogłyśmy się inspirować wzajemnie . Powstało także wiele tematów wręcz mam wrażenie że powstały na siłę aby założyć wątek. W tym miesiącu tematów powstalych było chyba najwięcej od kąd tu jestem na forum :flushed:

2 polubienia

Ja przy każdej okazji zawsze mówię że życzę zdrowia bo to najważniejsze a reszta się ułoży :grin:

O tak zgadzam się na fb to chyba byłam w trzech grupach ale szybko się z nich zmywałam bo taki hejt był jakby jedna mama przed drugą że jest lepsza że jak ona może tak albo czemu jej dziecko nie potrafi tego i tego tragedia i te tak zwane madki hahaha

Niestety tak jest że jedna drugą wyśmiewa jakby pozjadała wszystkie rozumy bo naczyta się lub na ogląda super matek na insta i tik toku… nikt nie powinien nikogo krytykować za to że robi coś po swojemu lub inaczej wychowuje dziecko . Każda mama ma prawo nie wszytko wiedzieć . Ale ja właśnie jak widziałam ten hejt to się wypisałam odrazu z grup bo nie mogłam czytać tych okropnych komentarzy. Czasem mam wrażenie że piszą tam osoby które poprostu chcą wyrzucić swój jad i sobie ulżyć. Lub poprostu osoby chamskie z natury lubiące ubliżać i poniżać …powinny powstać grupy dla takich i niech się obrzucają blotem i wyzywają na sobie … np grupa -hejciary pl. :rofl:

2 polubienia

A opcja odpowiadania jako anonimowy członek grupy daje tym dziewczynom dodatkowe przyzwolenie, bo przecież z anonima to wsyztsko wolno, ale cieszę się bo np u mnie w grupie styczniowych mam na fb, administratorka wyłączyła tą opcję - i naprawdę jest miło i przyjemnie, bez głupich docinek :grinning:

1 polubienie

Anonimowe powinny byc w ogole wylaczone . To jest najgorsze co moze byc , czlowiek , ktory czuje sie anonimowo bardzo czesto pozwala sobie na wiecej .
W ogole moja kontrowersyjna opinia jest taka , ze kazdy profil w mediach spolecznosciowych powinien byc weryfikowany pod wzgledem autentycznosci (nie mowie o dowodach , bo wiadomo , ze wycieki danych w tych czasach zdazaja sie nagminnie) nie mam na to konkretnego pomyslu , ale zalozyc profil to chwila moment czy wlasnie ustawienie anonima a to daje ludziom ciche przyzwolenie na hejt

Patrycja był szał w grudniu ogromny. A prawda jest taka , że pierwszy raz do testowania przeznaczono produkt za taką kwotę. Oczywiście było mnóstwo laktatorów a także innych drogich produktów. Jednak tym razem produkt z bardzo górnej półki. Ja czytałam większość wątków , ale fakt niektóre były pisane idąc na ilość. Jestem bardzo ciekawa jak będzie teraz :slight_smile: miałam pare miesięcy przerwy na forum , ale mama nadzieje , że jak zawsze jakość wygra. Tzn. ja nie starałam się o testowanie i nie liczę na produkt :wink: ale chodzi o co niektóre dziewczyny :crazy_face: żeby zostały nagrodzone wartościowe forumowiczki:) a raczej ich wartościowe wpisy :slight_smile:
Czas grudniowy to też zawsze taki intensywny. Ja nie wiedziałam w co ręce włożyć :see_no_evil: co dwa dni pieczenie pierniczków :see_no_evil::joy: przygotowywanie ozdób świątecznych z dziećmi bo to kochają :slight_smile: i zleciało nie wiem kiedy. Za to styczeń jakoś zawsze spokojniejszy.

2 polubienia

@MojeM1 jestem tu od 2023 roku :slight_smile: i fakt, że tak drogiego produktu do testowania nie bylo nigdy. I tak porządnego- dla osób karmiących lub dokarmiajacych mm.
Dużo sie dzialo.
Zobaczymy jak styczeń:) Moze bedzie trochę mniej tych niepotrzebnych (w sensie powielonych lub towrzonych na sile) watków.

2 polubienia

Tak mam nadzieję , że będzie tutaj porządniej :slight_smile: mam wrażenie , że lepiej jest na forum jak do testów przeznaczone są drobne rzeczy. Wtedy forum ma prawdziwą wartość :slight_smile:

I dodatkowo te chwalenie że jej dziecko już chodzi albo mówi a czyjeś jeszcze nie i tego też nikt nie zweryfikuje bo nie wiadomo czy tak jest czy nie a to też robi przykrość jak ktoś pisze boże moje dziecko miało 6 miesięcy to już chodziło a twoje nawet nie siedzi co z nim nie tak itd

1 polubienie

W grudniu bardzo mocno forum tętniło życiem , redakcja będzie miała dużo pracy aby wybrać aktywne osoby , bo jednak było ich dużo więcej niż 20 .

2 polubienia

To prawda ale napewno wybiora sprawiedliwie :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

No haha, to napędza te matki wszytskie do takiej licytacji :face_with_hand_over_mouth: jakby coś to miało zmienić :smiley: