Canpol babies Podwójny mobilny laktator muszlowy MilkShell

Hej,
Rozważam zakup Canpol babies Podwójny mobilny laktator muszlowy MilkShell czy polecacie?

Trzeba zerknąc na wątek z opiniami. Bo ten laktator jesli dobrze pamietan byl do testow w czerwcu lub lipcu.

Nie powielamy wątków , było już dużo takich

NOWOŚĆ - Canpol babies Podwójny inteligentny laktator muszlowy SmartSense! Tutaj zerknij

Mam go ,kupiłam będąc jeszcze w ciąży. Ogólnie mówiąc dobrze ściąga ,jest dość cichy ,łatwo się składa i myje ale przez te wiszące kabelki nie jest do końca wygodny moim zdaniem .

Wiem czytałam go, ale bardziej mi zależy na opinii osobę, które go kupiły, a nie testowały :slight_smile:

Można zapytać się pod wątkiem :slight_smile: i dlaczego nie osoby , którego do testowały?

1 polubienie

Bo ktoś kto kupił może być bardziej obiektywny :wink:

@ironiczniepateyczna
moze ale nie musi. z tego co zauważyłam to raczej szczere opinie tu sa to raz
a pozatym nawst jak ktos kupi i kazdy i mu sie sprawdzi to wcale nie znaczy ze Ty bedziesz zadowolona lub na odwrot. grunt to dobrze wszystko dobrac plus rozmiarowo i wiedziec jak uzyc

2 polubienia

Hej! Ja dostałam ten laktator do testów, używam go od kilku miesięcy i jestem zadowolona. Jest lekki, stosunkowo cichy i dobrze ściąga pokarm. Natomiast dla mnie minusem jest to, że ciężko się go składa. Jeśli wyjmuję go ze sterylizatora i jest gorący wtedy ten plastik się łatwiej naddaje i jestem w stanie go sama złożyć. Ale jeśli już ostygnie wtedy ja nie mam tyle siły i musi mi go składać mąż, bo ja nie daję rady. :wink:

1 polubienie

Myślę że większość z nas czyli osób które dostały laktatory do testów piszą tutaj akurat opinie adekwatne do towaru. Jak nam się coś nie podoba to to piszemy bo Canpol chce się dowiedzieć co o nim sądzimy a nie daje nam tego po to żebyśmy wychwalały. Zasady forum są takie że dostajemy prezent w zamian za opinie a czy wystawimy dobrą czy zła to nie ma znaczenia w następnym miesiącu. Tutaj wygrywają różne osoby nie tylko jedne i te same

1 polubienie

I dzięki temu firma może coś poprawić, a inni mają wiarygodne informacje.

2 polubienia

@Magdallenka0897 i wlasnie dlatego ja lubię tu wracac bo mozna sie duzo dowiedziec , pogadac i swoim doświadczeniem podzielić a nie tylko “info pod zasiegi” jak u niektorych np influ

2 polubienia

No właśnie o to w tym wszystkim chodzi więc akuitutaj myślę że tę opinię da bardzo obiektywne

Dokładnie te szczere rozmowy, prawdziwe doświadczenia i wsparcie między mamami.

1 polubienie

Ten starszy model z Canpol nam się super sprawdza , tego nowszego nie mam

Laktator dla mnie jest super. Odciąga dobrze jest delikatny idealnie przywiera do piersi. Ja go po prostu kupiłam bo miałam dość trzymania butelek. Kupiłam chwilę po tym jak wszedł do sprzedaży. Dokupiłam dodatkowe muszle w sumie mam 4 muszle. Regularna wymiana zaworków i membran gwarantuje efektywne ściąganie pokarmu i brak zastojów. Ja polecam z całego serca. Pozdrawiam.

Ja mam milkshell i mi sie bardzo sprawdza nawet dokupiłam dodatkowe muszle z canpola zeby miec na zmiane. Odciagam około 5 razy dziennie plus kp. Fajnie ze jest przenośny trzeba dobrze puścić dreny wtedy jest prawie niewyczuwalny. Miałam rozne ale ten sie najbardziej sprawdził.