NOWOŚĆ - Canpol babies Podwójny inteligentny laktator muszlowy SmartSense!

Drogie mamy, już jest! Długo wyczekiwany laktator muszlowy premium SmartSense Canpol babies. To Smart Choice dla aktywnej Mamy! Zapewnia maksymalną skuteczność odciągania, bez wyciekania. Dostępny tutaj: https://canpolbabies.com/en/p/canpol-babies-podwojny-inteligentny-laktator-muszlowy-smartsense

⭐️ Technologia SkinFIT opiera się na ścisłym przyleganiu do piersi elastycznie dopasowującego się silikonowego lejka, który zapewnia naturalne odczucie skóra-do-skóry, co zwiększa komfort i minimalizuje ryzyko wyciekania.

⭐️ Siła odciągania aż do 36 kPa zapewnia efektywne, szybkie odciąganie mleka.

⭐️ Laktator SmartSense oferuje 4 różne tryby odciągania, 2 tryby bazowe to stymulacja o odciąganie głębokie, 2 tryby dodatkowe to delikatny tryb 2w1, który zapewnia stymulację i odciąganie w jednym cyklu ( polecany dla Mam na początku pracy z laktatorem, oraz inteligentny tryb automatyczny (z automatyczną zmianą fazy) - bezobsługowy i wygodny tryb, który zapewnia optymalne dopasowanie siły ssania do piersi. Ten tryb został zaprojektowany z myślą o mamach z płaskimi lub wklęsłymi brodawkami, ale sprawdzi się także u pozostałych mam. Polecany Mamom początkującym, z trudnościami w laktacji lub o ustabilizowanej laktacji.

⭐️ Każdy tryb ma 12 poziomów mocy ssania, dzięki czemu umożliwia dostosowanie mocy do indywidualnych preferencji każdej Mamy.

⭐️ Dodatkowo, laktator zapamiętuje ostatnio używane ustawienia dla każdego trybu.

⭐️ Cichy (do maks. 50 decybeli*) i dyskretny, będzie sprawdzał się także nocą.

⭐️ Ultra-lekki (jedynie 220 g) i pojemny (aż 180 ml) – kompatybilny z biustonoszem.

⭐️ Prawidłowo wyprofilowany silikonowy lejek jest delikatny dla brodawki sutkowej. W zestawie są dostępne 4 rozmiary lejka (17, 19, 21 i 24 mm)

⭐️ Pełna bateria zapewnia do 120 minut pracy (6 sesji).

Jak Wam się podoba nasza nowość? :heart_eyes: :heart:

17 polubień

Świetny :heart_eyes: duuuzy plus za różne wielkości lejków w większości trzeba dokupować oddzielnie

1 polubienie

Ale świetny :heart_eyes: ciekawa jestem skutecznosci tego laktatora. Canpol cały czas nas zaskakuje​:heart_eyes::heart:

1 polubienie

Wygląda obiecująco :heart_eyes:
Widziałam poprzednie laktatory bo jestem w trakcie poszukiwania tego idealnego - one już zachwycały i były ciche więc jestem bardzo ciekawa tej nowości!
Bardzo duży plus za różne wielkości lejków

Prezentuje się wspaniale. Czyżbyście stworzyli laktator idealny? :crazy_face:

Kurcze no zapowiada się super. Wygląda bardzo kobieco. No ciekawe co to jest hihi mnie najbardziej zaskakuje jak laktator może wiedzieć. Jaką siłą ssać w programie automatycznym :slightly_smiling_face:

Baaardzo ciekawi mnie ta automatyczna funkcja. Plus za lekkość i pojemność laktatora. :heart:

1 polubienie

Tak bardzo ułatwiłby mi życie przy pierwszym dziecku :heart: Dobrze, że firma się rozwija i wprowadza innowacje ułatwiając kolejnym mamom rodzicielstwo :heart:

Swietny jest , coraz lepsze produkty macie , a ten laktator to mega wygodny na pewno , mozna z nim robic wszystko zadnych kabli no super 🩷

1 polubienie

Laktator wyglada mega❤️
@CanpolBabies_Redakcja czy mozna gdzies zobaczyc go na zywo w okolicach Łodzi?

Wyglada rewelacyjnie i napewno taki jest i jaka wygoda :wink:

Widziałam relacje na IG i wygląda świetnie! Jestem ciekawa jak on działa i czy sprawdza się.

2 polubienia

Mega jest wczoraj była premiera widziałam na instagramie jak niektórzy o nim opowiadali no myślę że jest idealny

1 polubienie

Jeju kolejne zbawienie przy dwójce dzieci :star_struck::star_struck::star_struck::star_struck:
Zdaje sie , że zapowiada się ciekawie w tym mcu na forum :smiley:

Ciekawe jak to jest przy muszlowym. Obecnie mam butelkowy i to pojedynczy.

Pewnie ciężko będzie dostać się do testu jesteście mega aktywne jak tak po czasie weszłam dłuższym :wink:

Zapowiada się świetnie :star_struck:

Super nowość :heart_eyes:. Cieszę się, że wychodzicie na przeciw oczekiwaniom klientów i wprowadzacie produkt, który posiada cechy jakich brakowało w poprzednim modelu handsfree. Laktator muszlowy to idealne rozwiązanie dla mam.

To musi byc cudo zdecydowanie :heart:

Jej! :star_struck: Wasza nowość prezentuje się świetnie! :heart_eyes: