NOWOŚĆ - Canpol babies Podwójny inteligentny laktator muszlowy SmartSense!

Przepiękny :smiling_face_with_three_hearts: na prawdę wygląda super a jak wiadomo dla kobiet wygląd ma jednak duże znaczenie więc brawa dla Was :smiling_face_with_three_hearts:

Z checią go przetestuje :blush: jestem bardzo go ciekawa :blush: napiszę chyba list do mikołaja :see_no_evil: w końcu święta już nie długo jak widać po wystawach sklepowych :rofl:

1 polubienie

Super się zapowiada! Czekam na bliźniaki i taki laktator będzie zbawieniem :revolving_hearts:

1 polubienie

Wyglad jest wazny ale i funkcjonalnosc , a ten wyglada ze taki bedzie

1 polubienie

Dokładnie! Fajnie, e laktatory, które powstają po handsfree są lzejsze i bardziej pojemne. W handsfree musiałam robić sesje na raty, bo brakło mi miejsca na mleko przy nawałach :sweat_smile: Milkshell był super, bo za jednym guzikiem włączyło się 2 muszlę na raz, a ciekawe jaki będzie ten :sweat_smile:

1 polubienie

Powiedzialabym, że wygląda na idealny :smiling_face_with_three_hearts: coś czuję, że może to być przyszły top 1 wśród laktatorów muszlowych :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Widziałam pierwsze filmiki na IG ale to wypowiadały się przyszłe mamy także jeszcze nie testowały. Jedna pani tylko już mama Widziałam odciągnęła naprawdę sporą ilość. Ja miałam z babyono i jest taki wielki ten programator że nie fajnie się z t nosiło i go sprzedałam a ten jest widzę świetny rozmiarowo.

1 polubienie

Tez stoje przed zakupem albo wlasciwie wyborem laktatora i zastanawiam sie nad wygoda tego bo na filmikach i zdjeciach wyglada dosc zgrabnie.
Trzeba poczekac na testerki :slight_smile:

1 polubienie

Super wygląda :smiling_face_with_three_hearts: różne rozmiary lejków z pewnością przyczyni się do lepszego dopasowania i efektywnego odciągania :smiling_face_with_three_hearts::100:

1 polubienie

Może nam się uda przetestować :smirk:

1 polubienie

Jade ma targi w przyszły weekend mam nadzieję, że bedzie już jako nowość na stoisku i będę mogła pomacać :blush:

Bardzo dziękujemy :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

Dziękujemy! Mamy taką nadzieję :heart_eyes: :heart:

1 polubienie

W tym momencie jest dostępny tylko w naszym sklepie internetowym i w strefie marek Allegro, nie ma go jeszcze stacjonarnie :raised_hands:

2 polubienia

Bardzo dziękujemy :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

O tak w wiekszosci lejki sa za duże albo za małe i odciaganie jest nieefektywne , ja przy pierwszym moim laktatorze miałam niedopasowany.

Ooo, brzmi super! :heart_eyes: Ja jestem mamą KPI 6-miesięczniaka i powiem szczerze, że chętnie bym przetestowała taki laktator! Szczególnie ten inteligentny tryb automatyczny brzmi mega wygodnie :sweat_smile: Ciche działanie i lekka konstrukcja to dla mnie duży plus – odciągam często i po cichu w nocy, więc to by się idealnie sprawdziło. No i fakt, że zapamiętuje ustawienia – marzenie każdej mamy KPI :joy:

Dokladnie! Marzenie :star_struck:

1 polubienie

Mozliwe tak i cenowo tez dobrze wychodzi

Opowiesz nam wtedy cos wiecej o nich

Super produkt idealny dla karmiącej piersią mamy :heart_eyes: