A gdzie będą targi ?
Redakcja z canpol napisała że na targach nie będą dostępne laktatory , narazie dostępne są tylko na stronie canpola i allegro .
Jestem baardzo ciekawa tego laktatora, moje doświadczenia z klasycznymi laktatorami nie należały do tych najbardziej udanych.
Mega jestem ciekawa tego laktatora
Na pewno jest rewelacyny. Mam starsza wersje i jestem.meha zadowolona wiec podejrzewam, ze ten jest rewelacyjny. Ten ktory mam super odciaga. Uratowalm.mi laktacje. .ten nowy to.moje marzenie teraz bo w tym moim.jest teraz juz za.maly pojemniczek dla mnie.
W Trójmieście
a dokładniej w Gdańsku
I to za tydzień tak?
No jestem mega ciekawa tej nowości! Brzmi obiecująco
🩷 myślę że to może być rewolucja wśród popularnych chińczyków!
Oj ja już obczajam i wpisałam na listę wyprawkową @CanpolBabies_Redakcja ![]()
Jestem oczarowana tymi laktatorami muszlowymi, zwłaszcza gdy masz już jedno dziecko które będzie wymagało twojej uwagi a ty nie będziesz uwiązana trzymaniem laktatora lub wstrzymana miejscowo przez kable, naprawdę bardzo ciekawa opcja ![]()
Już niedługo zostanę mamą i coraz bardziej wchodzę w ten magiczny, ale też pełen nowych wyzwań etap. Staram się przygotować na wszystko, co przede mną — od wyprawki po te małe, codzienne momenty z maleństwem. Właśnie dlatego bardzo chciałabym wypróbować ten nowy laktator muszlowy. Słyszałam, że jest nie tylko wygodny, ale też delikatny i praktyczny, co dla świeżo upieczonej mamy ma ogromne znaczenie. Myśl, że mógłby ułatwić mi pierwsze dni karmienia i dać odrobinę spokoju w tym wyjątkowym czasie, sprawia, że z jeszcze większym wzruszeniem czekam na ten nowy rozdział ![]()
Jaki mam kpi jetem bardzo ciekawa jego pracy i ile ilości będzie ? Plus za to że nie jest taki wielki bo nie każda mama ściąga litrami . Wygląd przyciąga uwagę . ![]()
![]()
Dziewczyny prosze przypomnijcie mi kod z instamamy jest od niej -20 % a cos chce zamoqwc ![]()
Wygląda swietnie, profesjonalnie i kompletnie.
Chyba się na niego zdecyduje
poczekam jeszcze chwilę jak bedzie z moją laktacją. I chciałabym go najpierw dotknąć przed zakupem ![]()
Hej, ktoś testował ten laktator? Możecie polecić?
Laktator wyszedł dopiero niedawno, więc nie wiem czy któraś z obecnych tu mam już miała okazję go zakupić ![]()
Świetny!!!
Mam nadzieje ze będzie służył namusi ktora wygra ![]()
Opis to prawdziwr ferrari wsrod laktatorow ! Kto by nie chcial wyprobowac ? Ja bardzo ![]()
to prawda jest bardzo kuszący
im bliżej porodu tym bardziej kusi🤣
To fajnie jakby sie trafil do testow