Jaki inhalator polecacie?

Szukam inhalatora i nie wiem, na co się zdecydować.

Macie coś sprawdzonego ? :slight_smile:

Szukasz takiego przenosnego czy pod kabel ? :wink:

Zerknij tu ;

Pytałam o nebulizator/inhalator niedawno :grinning:

5 polubień

My mamy microlife tego miśka. Dla mnie super sprawdza się i jeszcze jest misiek po którym można malować flamastrami. Pamiętaj że są różne rodzaje są siateczkowe/membranowe i jakieś tam jeszcze. Te membranowe nie nadają się do niektórych leków. W zależności co potrzebujesz warto zwrócić na to uwagę

2 polubienia

My mamy od 3 lat Medel Family Plus - prosty, ma końcówki dla dzieci i dorosłych i w sumie wystarczający do inhalacji roztworami soli fizjologicznej i do nebulizacji. Z tym, że jest przewodowy, na wyjazdy przydałby się bezprzewodowy :slight_smile:

1 polubienie

My również go mamy i tez polecamy:) od ponad roku na okraglo w uzyciu i daje rade.

@Magdallenka0897 W tym watku jest też kilka polecajek:

4 polubienia

Magdalenka teraz my Cię przywołujemy do porządku :smiley: juz była o tym mowa :wink:

2 polubienia

I właśnie nad nim się zastanawiałam :slight_smile: dziękuję za polecenie :slight_smile: @Kalusia161 nie widziałam tego wątku , jest stary z tego co widzę , nie ma tam żadnych polecajek bardziej mamusia pisała że jej nie działa jak powinien . @Wesola95 ostatnio było tyle wiadomości , że nawet nie zauważyłam , że o to pytałaś :slight_smile: a jaki w końcu wybrałaś ? :slight_smile:

My mamy z firmy Microlife , niestety nie pamiętam modelu. Jednak jest to bardzo dobra firma , nigdy nie mieliśmy z nim problemu.
W zestawie są dwie maski dla maluszków i dla starszych dzieci. Także warto zwracać też na to uwagę.

1 polubienie

Ten z marki Omron :grinning: ale jeszcze go nie mamy, bo mój tata się zadeklarował że kupi dla wnuka, wysłałam mu linka no i czekamy cały czas :sweat_smile::grinning:

2 polubienia

Jest tam.parę nazw :slight_smile:
Watek z 2023 roku, ale ja swoj tez np. wtedy kupilam i dalej polecam.:slight_smile:
także na spokojnie mozna bylo tamten watek odświeżyć

1 polubienie

Nie jestem nowa , także wiem że można odświeżyć i zawsze to robię :blush: - a tego wątku nie widziałam ! @Wesola95 jutro sobie o nim poczytam , ale podoba mi się ten z misiem i nie wiem :see_no_evil::see_no_evil: będę musiała poczytać o jednym i drugim , bo my dostaliśmy kiedyś od siostry ale już niestety nie działa

1 polubienie

O dokładnie, rozmawiałyśmy tutaj o nich i kilka z nas polecało misia z Microlife :smiley: jest całkiem niedrogi a jednak sporo dobrych opinii o nim :blush: my też go mamy :smiley:

2 polubienia

No i mi się podoba :sweat_smile::see_no_evil:

1 polubienie

Misiu jest słodki i też właśnie dodatkowo do mnie przemówiło to że go kupiłam :joy::grinning: ale siostra i koleżanka używają już 2-3 lata i naprawdę sobie chwaliły dlatego też się skusiłam :blush: ja mam od pół roku na razie :grinning:

2 polubienia

@Magdallenka0897 @Mamii taak! Ten w misia jest boski i ja go bardzo bardzo chciałam i ma świetna cena, no i plus my mamy wszytsko misiowe :sweat_smile: ale mąż zaczął czytać o tym omronie i postawił na swoim :grinning:

1 polubienie

Ale chyba w każdym są dwie maski. Ja nawet w tym misiu miałam duża i mała.

A jak jest jego fenomen? Tak z ciekawości pytam bo ja mam misia niedawno kupowałam więc zmieniać nie będę ale chciała bym wiedzieć :blush:

My mamy taki poki co sie sprawdza, fakt jest troche duzy ale ogólnie nie narzekam :slight_smile:

Wiesz co, ja się na tym mało co znam :grinning: trochę technologi i człowiek się gubi :grinning: ale właśnie oba te inhalatory zestawił Pan tabletka - widzę @ewelka8990 wrzucila linka, no i tym też się mąż sugerował :grinning: ten omron wypada po prostu troche lepiej, ale nie jestem w stanie Ci powiedzieć nic na temat tych parametrów :see_no_evil: no i jak pytałam w wątku o te inhalatory to wlansie głosy były rozłożone po równo - na misia i omrona dlatego też dwie wersje przestawiałam mężowi, no i jemu zostawiłam ostateczna decyzję :grinning:

1 polubienie

No i my raczej zostajemy przy tym misiu , dziękuję dziewczyny za polecenie :smiling_face::smiling_face:

2 polubienia