Szukam inhalatora i nie wiem, na co się zdecydować.
Macie coś sprawdzonego ? ![]()
Szukam inhalatora i nie wiem, na co się zdecydować.
Macie coś sprawdzonego ? ![]()
Szukasz takiego przenosnego czy pod kabel ? ![]()
Zerknij tu ;
Pytałam o nebulizator/inhalator niedawno ![]()
My mamy microlife tego miśka. Dla mnie super sprawdza się i jeszcze jest misiek po którym można malować flamastrami. Pamiętaj że są różne rodzaje są siateczkowe/membranowe i jakieś tam jeszcze. Te membranowe nie nadają się do niektórych leków. W zależności co potrzebujesz warto zwrócić na to uwagę
My mamy od 3 lat Medel Family Plus - prosty, ma końcówki dla dzieci i dorosłych i w sumie wystarczający do inhalacji roztworami soli fizjologicznej i do nebulizacji. Z tym, że jest przewodowy, na wyjazdy przydałby się bezprzewodowy ![]()
My również go mamy i tez polecamy:) od ponad roku na okraglo w uzyciu i daje rade.
@Magdallenka0897 W tym watku jest też kilka polecajek:
Magdalenka teraz my Cię przywołujemy do porządku
juz była o tym mowa ![]()
I właśnie nad nim się zastanawiałam
dziękuję za polecenie
@Kalusia161 nie widziałam tego wątku , jest stary z tego co widzę , nie ma tam żadnych polecajek bardziej mamusia pisała że jej nie działa jak powinien . @Wesola95 ostatnio było tyle wiadomości , że nawet nie zauważyłam , że o to pytałaś
a jaki w końcu wybrałaś ? ![]()
My mamy z firmy Microlife , niestety nie pamiętam modelu. Jednak jest to bardzo dobra firma , nigdy nie mieliśmy z nim problemu.
W zestawie są dwie maski dla maluszków i dla starszych dzieci. Także warto zwracać też na to uwagę.
Ten z marki Omron
ale jeszcze go nie mamy, bo mój tata się zadeklarował że kupi dla wnuka, wysłałam mu linka no i czekamy cały czas ![]()
![]()
Jest tam.parę nazw ![]()
Watek z 2023 roku, ale ja swoj tez np. wtedy kupilam i dalej polecam.![]()
także na spokojnie mozna bylo tamten watek odświeżyć
Nie jestem nowa , także wiem że można odświeżyć i zawsze to robię
- a tego wątku nie widziałam ! @Wesola95 jutro sobie o nim poczytam , ale podoba mi się ten z misiem i nie wiem ![]()
będę musiała poczytać o jednym i drugim , bo my dostaliśmy kiedyś od siostry ale już niestety nie działa
O dokładnie, rozmawiałyśmy tutaj o nich i kilka z nas polecało misia z Microlife
jest całkiem niedrogi a jednak sporo dobrych opinii o nim
my też go mamy ![]()
No i mi się podoba ![]()
![]()
Misiu jest słodki i też właśnie dodatkowo do mnie przemówiło to że go kupiłam ![]()
ale siostra i koleżanka używają już 2-3 lata i naprawdę sobie chwaliły dlatego też się skusiłam
ja mam od pół roku na razie ![]()
@Magdallenka0897 @Mamii taak! Ten w misia jest boski i ja go bardzo bardzo chciałam i ma świetna cena, no i plus my mamy wszytsko misiowe
ale mąż zaczął czytać o tym omronie i postawił na swoim ![]()
Ale chyba w każdym są dwie maski. Ja nawet w tym misiu miałam duża i mała.
A jak jest jego fenomen? Tak z ciekawości pytam bo ja mam misia niedawno kupowałam więc zmieniać nie będę ale chciała bym wiedzieć ![]()
Wiesz co, ja się na tym mało co znam
trochę technologi i człowiek się gubi
ale właśnie oba te inhalatory zestawił Pan tabletka - widzę @ewelka8990 wrzucila linka, no i tym też się mąż sugerował
ten omron wypada po prostu troche lepiej, ale nie jestem w stanie Ci powiedzieć nic na temat tych parametrów
no i jak pytałam w wątku o te inhalatory to wlansie głosy były rozłożone po równo - na misia i omrona dlatego też dwie wersje przestawiałam mężowi, no i jemu zostawiłam ostateczna decyzję ![]()
No i my raczej zostajemy przy tym misiu , dziękuję dziewczyny za polecenie ![]()
![]()
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.