My mamy z microlife i u nas sprawdza się;)
Dziś zauważyłam że inhalator nie działa tak jak powinien. Nie robi takiej mgiełki, a lekarstwo czy sól nie ubywa. Muszę na szybko zakupić inhalator. Jaki polecacie ?
Córka chora, zatoki, gorączka, katar a tu inhalacje nie mam jak robić. Jutro muszę kupić albo zamówić abym na wtorek miała
A jak długo już używacie microlife? Jaka jest jego żywotność?
U nas krówka się sprawdza :) .
Jaka żywotność to nie wiem ile jeszcze nam posłuży ale jak narazie mamy go 3.5roku i często jest uzywany.
My używamy Philips respironics już ponad 2 lata, poko co beż zarzutu, siostra ma starszy model, uzywa go ponad 10 lat (trójka dzieci i mąż astmatyk) więc też użytkowany sporo
Microlife nas służy już dobre kilka lat :) I nic się z nim nie dzieje. A w sezonie chorobowym przy dwójce potrafi on chodzić dzień w dzień :) Mam NEB100B.
My diagbostic polecam
Kupiłam microlife neb 200
My mamy NOVAMA by medel i jesteśmy zadowoleni ;) moja siostra tez taki ma i go go bardzo czesto używa i tez jest bardzo zadowolona. ;) ja mam go 3 lata, a siostra 4
Ja się podpinam pod post. Również czegoś szukam. Wśród moich znajomych w sumie najbardziej polecany jest microline
Ja mam microline i jestem zadowolona
Chyba najwięcej osób ma microline :D
Na jaki się zdecydowalas. ?
microlife neb 200
Ja zamówiłam krowę w media ekspert bo zależało mi żeby był smoczek do inhalacji wtedy bo Laura nie chciała założyć maski
MamaLaury jest smoczek do inhalacji ? ;)
mysmy kupili w aptece , który nam polecili i jesteśmy zadowoleni ()
Smoczek do inhalacji nigdy nie słyszałam
Tez właśnie nie słyszałam i jestem ciekawa ;)