Katar u 3 miesięcznego dziecka

Hej dopadł nas katar :see_no_evil: szukam jakiegoś fajnego aspiratora do nosa . Mam ten do odkurzacza ale potrzebuje czegoś cichego żeby wieczorem odciągnąc jak już inni śpią :grin: chciałabym coś w miarę cenowo do 150 zł . Czy w tych pieniądzach można znaleźć coś sensownego ? :smiling_face:

Ja używam aspiratora elektrycznego z canpol babies. Jest stosunkowo dość cichy i ma 3 trzy tryby odciągania.

2 polubienia

Niedawno był do testów świetny aspirator canpol
Możesz opinię tu przeczytać :
Opinie testerek (styczeń 2026)
My używamy i jest świetny i przede wszystkim cichy, więc idealny żeby w nocy nie obudzić reszty domowników

5 polubień

Mam okazję testować aspirator z canpola i jest super. Ma kilka trybów mocy, końcówek. U nas przy 3 miesięczniakach się sprawdził i u 3 latki. Wcześniej miałam taki co się ciągnie ustami i drugi taki pionowy nie wiem z jakiej firmy ale dziadostwo straszne.

Ja tez polecam ten z canpol :wink: posiada kilka trybów mocy, muzyczke naprawde jest fajny :wink:

Ja używam manualnego Katarek Travel i jestem bardzo zadowolona a kosztuje ok 50zł

A teraz kupiłam Canpola za ok 20 zł na promocji w
Smyku

https://canpolbabies.com/p/canpol-babies-elektryczny-aspirator-do-nosa-easynatural
Teraz masz na niego promocję

https://canpolbabies.com/p/canpol-babies-elektryczny-aspirator-do-nosa-dla-niemowlat-i-dzieci

My pokecamy też. U Nas 7 tygodni i byl katar i się sprawdzil

Ten chyba był ostatnio do testów i wpasowuje się w budżet jak chcesz elektryczny

1 polubienie

Też go polecam. Jest dość cichy i dobrze ciągnie

Ja też polecam ten z Canpol Babies! Mieliśmy okazję ostatnio używać i dobrze nam to poszło!:grinning:i akurat w Twoim budżecie :grinning: a jak szukasz cos wgl cichszego to zerknij na nosefrida od frida baby :grinning:bo tam “ciągniesz” glutki za pomocą własnych ust :wink:

Ja też używam tego i jestem zadowolona. Sprawdza się u nas i przy delikatnym katarku i mocniej zatkanym nosku :sweat_smile:

Ja mam ten pierwszy model z Canpol i też jestem zadowolona i chyba jest trochę tańszy , bardzo dobrze daje radę i jest poręczny

Mam oba z canpola i są mega ! Ten do odkurzacza i ustny u nas się nie sprawdził jednak ten na baterie i ten pod kabel robią robotę

Mam 2 z canpol babies i tak jak dziewczyny pisza . Oba sa super . Ten podluzny zawsze mam w torbie , a w domu czy na dalsze wyjazdy zabieram kosteczke , bo sa w nim melodyjki . Oba sa ekstra , spelniaja swoje funkcje i naprawde nie wybudzaja wszytskich domownikow :rofl:

Zgadzam się i też polecam :heart: też używamy ten aspirator z Canpol - jest cichy, nawet ma melodyjki dla odwrócenia uwagi, lampeczkę żeby łatwiej było działać w nocy, 9 poziomów ssania, można ustawić odpowiedni wg potrzeb, łatwo się czyści, wg mnie ekstra sprzęt i nam się sprawdza top! :star_struck::smiley:

Aspirator do nosa MOMINI Breezy
Długo zastanawiałam się nad wyborem odpowiedniego aspiratora do nosa i ostatecznie zdecydowałam się na model Momini Breezy. Na razie nie miałam jeszcze okazji go przetestować w praktyce, ale pierwsze wrażenia są całkiem pozytywne.
Urządzenie oferuje trzy tryby ssania oraz wbudowane melodyjki, co może być pomocne przy małych dzieciach. Niestety, trzeba przyznać, że do najcichszych nie należy - to może być istotny minus dla niektórych rodziców.
Na zakup zdecydowałam się również dzięki rekomendacji przyjaciółki, która korzystała z tego aspiratora przez dłuższy czas u swojego dziecka i była zadowolona z efektów.
https://www.mediaexpert.pl/agd-male/dla-dziecka/aspiratory-do-nosa/aspirator-do-nosa-momini-breezy

Jak dla mnie najlepszy jaki kolwiek miałam . Do tego posiada lampkę którą możesz użyć podczas nocnego zciągania katarku, przyświecisz sobie, . My niedawno walczyliśmy z katarem maluchów ,aspirator sprawdził się rewelacyjnie , 9 faz mocy ssania ustawiasz sobie moc jaką chcesz, działa w miarę cicho , dodatkowo możesz włączyć melodyjki aby uspokoić dziecko. Aspirator jest poprostu mega i naprawdę warto go sobie sprawić. Ja od kąd go użyłam poraz pierwszy nie wyobrażam sobie nie mieć go przy maluchach . Nie zastąpiony.

Teraz nawet jest na niego promocja :slight_smile:

Ja też polecam też z Canpola, świetny jest.
@Mamuska357 tez polecam wersję bardziej budżetowa katarem travel

1 polubienie