Must have wyprawkowe

Mamuśki! Co u was sprawdziło się w czasie ciąży/ porodu albo już przy maluszku?
Takie wyprawkowe MUST-HAVE? :bear:🫶🏽

poduszka do spania w kształcie C , . A przy maluszku laktator i kokon do spania ,

3 polubienia

tata :smiley: najlepsza polecajka

1 polubienie

Dziewczyny nie powielanie tematów jest lupka od sprawdzania co już było.
Must have, rzeczy niezbędne dla niemowlaka tutaj podobny temat

W ciąży bardzo przydała mi się poduszka do spania w kształcie litery C, a po urodzeniu nie wyobrażam sobie życia bez sterylizatora. Wszystkie butelki tam wrzucam i nie muszę ich ręcznie wyparzac.

1 polubienie

Dziewczyny przeczytacie regulamin! Nie powielamy wątków tym bardziej założonych tydzień wcześniej

No właśnie dla niemowlaka a ja pytam też o must have w czasie ciąży i porodu :slight_smile:

To trzeba nazwać wątek tak żeby było wiadomo o co w nim chodzi bo nazwy są bardzo podobne i tak naprawdę piszemy jedno i to samo a to nie o to chodzi. Liczą się tutaj nie ilość napisanych wątków a ich jakość.

1 polubienie

Z pewnością poduszka do spania na boku :slight_smile: była bardzo przydatna i ułatwiała mi odpoczynek w nocy i w dzień. Wygodna luźna koszula nocna :wink: bo piżama dwuczęściowa się nie sprawdziła. Spodnie mnie niestety uwierały :wink:

Jak dla mnie poduszka to strzał w 10 :slight_smile: ratowała i ratuje życie :wink:

Hehe coś w tym jest :grin:

Właśnie chciałam pisać że dopiero co było

1 polubienie

za chwile zaczna kasować, tak ja na starym forum;)

1 polubienie

U mnie też sprawdziła się koszula nocna. Przed ciążą jakoś szczególnie nie odpowiadały mi, ale w ciąży było mi w nich najwygodniej. I warto już w ciąży zaopatrzyć się w stanik do karmienia i wkładki laktacyjne, bo u mnie w ciąży w nocy po prostu rzeka mleka się lała. :sweat_smile:

Warto zabrać już do szpitala ja w drugą dobę miałam taki nawał mleka że wszytko było mokre :face_with_hand_over_mouth:

A mi się poduszka nie sprawdziła :see_no_evil: totalnie nie potrafiłam z nią spać :sweat_smile:

Pieluszki muślinowe, linomag i Bepanthen
Bodziaki kopertowe
Gaziki jałowe, sól fizjologiczna
Wit D Wigantol
Bio Gaia probiotyk
Delicol na brzuszek
Chusta