Mamuśki! Co u was sprawdziło się w czasie ciąży/ porodu albo już przy maluszku?
Takie wyprawkowe MUST-HAVE? 🫶🏽
poduszka do spania w kształcie C , . A przy maluszku laktator i kokon do spania ,
tata najlepsza polecajka
Dziewczyny nie powielanie tematów jest lupka od sprawdzania co już było.
Must have, rzeczy niezbędne dla niemowlaka tutaj podobny temat
W ciąży bardzo przydała mi się poduszka do spania w kształcie litery C, a po urodzeniu nie wyobrażam sobie życia bez sterylizatora. Wszystkie butelki tam wrzucam i nie muszę ich ręcznie wyparzac.
Dziewczyny przeczytacie regulamin! Nie powielamy wątków tym bardziej założonych tydzień wcześniej
No właśnie dla niemowlaka a ja pytam też o must have w czasie ciąży i porodu
To trzeba nazwać wątek tak żeby było wiadomo o co w nim chodzi bo nazwy są bardzo podobne i tak naprawdę piszemy jedno i to samo a to nie o to chodzi. Liczą się tutaj nie ilość napisanych wątków a ich jakość.
Z pewnością poduszka do spania na boku była bardzo przydatna i ułatwiała mi odpoczynek w nocy i w dzień. Wygodna luźna koszula nocna
bo piżama dwuczęściowa się nie sprawdziła. Spodnie mnie niestety uwierały
Jak dla mnie poduszka to strzał w 10 ratowała i ratuje życie
Hehe coś w tym jest
Właśnie chciałam pisać że dopiero co było
za chwile zaczna kasować, tak ja na starym forum;)
U mnie też sprawdziła się koszula nocna. Przed ciążą jakoś szczególnie nie odpowiadały mi, ale w ciąży było mi w nich najwygodniej. I warto już w ciąży zaopatrzyć się w stanik do karmienia i wkładki laktacyjne, bo u mnie w ciąży w nocy po prostu rzeka mleka się lała.
Warto zabrać już do szpitala ja w drugą dobę miałam taki nawał mleka że wszytko było mokre
A mi się poduszka nie sprawdziła totalnie nie potrafiłam z nią spać
Pieluszki muślinowe, linomag i Bepanthen
Bodziaki kopertowe
Gaziki jałowe, sól fizjologiczna
Wit D Wigantol
Bio Gaia probiotyk
Delicol na brzuszek
Chusta