Mamy, mam pytanie bo jestem załamana, zawsze miałam słabe i cienkie włosy, w ciazy nie miałam tego bum że jest lepiej, a teraz 4 msc po porodzie mam o połowę mniej. Jakie były wasze doświadczenia? Kiedy zaczęły odrastać? Co stosowałyście i co suplementowałyście? Czy włosy później byly inne? Gęstsze?
Ja brałam prenatal te wersje dla kobiet po ciąży ale mimo to włosy musiałam ściąć bo właśnie wypadało ich więcej a mała też ok 4 miesiąca zaczęła chwytać i ciągnąć, później zostawały jej na rączkach czy gdzieś na ubranku i zdarzyło się że wyjmowałam jej z okolic ust czy twarzy… Ogólnie fryzjerzy u których byłam mówią że są one w dobrej kondycji a posypały mi się te które były już i tak wcześniej osłabione wielokrotnym rozjaśnianiem
Ja w czasie ciąży kupiłam sobie odżywki oczywiście naturalne oraz maseczki do włosów. Włosy poprawiły się i po porodzie nadal używam odżywek itd i włosy są w super kondycji.
U mnie jak z zegarkiem w rece , po 3 mcu włosy zaczęły wypadać
Nie da sie nic z tym zrobic, muszą wypaść te " stare" aby dac miejsce nowym , musiz to bidoku przeczekać
Dziewczyny, czytajcie regulamin jak dołączacie do forum. Jest napisane, żeby nie powielać wątków, a to już któryś z kolei w dość krótkim czasie. Wystarczy odświeżyć wątek z lupki, tam odpowiedzi jest z pewnością na pęczki
Miałam dokładnie to samo. 3 miesiące wybiły i włosy zaczęły sypać się garściami. Na razie końca nie widać ale koleżanka mnie pocieszyła, że faktycznie kiedyś się to kończy. Na razie chodzie ciągle w związanych żeby nie sypało się po domu. Słyszałam określenie tej fryzury jako korona matki
Moja położna bardzo poleca szampon z dermedic na wypadanie włosów ponoć działa cuda. Na szczęście nie mam tego problemu więc nie jestem w stanie powiedzieć czy faktycznie się sprawdza ale myślę że nie zaszkodzi spróbować a może akurat pomoże
Oj znam ten ból i to bardzo Ja stosowałam ampułki vichy wydawało się, że jest lepiej ale w trakcie stosowania teraz kiedy ich nie używam włosy lecą nawet przy delikatnym przeczesaniu ręką
Problem a tym że mam wrażenie że , nowe, dziewczyny nie czytają komentarzy pod spodem tylko odpowiadają na dany wątek. Więc jeszcze raz napiszę to w twoim imieniu.
NIE POWIELAMY WĄTKÓW DZIEWCZYNY OD TEGO JEST
LUPKA WYSTARCZY WPISAĆ SLOWO KLUCZ.
CZYTAJCIE REGULAMIN BO ROBI SIE BALAGAN JEST PEŁNO POWIELONYCH WĄTKÓW A POZNIEJ NIE WIADOMO GDZIE I NA CO SIE ODPOWIADAŁO!!!
Dla przyciągnięcia uwagi
Ooooo przerośnięty scur
Ehhh my możemy pisać i pisać a przyjdą nowe osoby i dalej będą tworzyły kolejne ,takie same posty
@CanpolBabies_Redakcja moze pomoże jakimś swoimi sposobami ,aby powielanie wątków nie było możliwe i nie było dodawane , moze przez algorytmy ??!
Ale przecież pojawia się informacja że podobny post już jest. Ale można zmienić nazwę i dodać
Nie chcialo mi działać wyszukiwanie, mozliwe ze kwestia telefonu, a jak wpisalam temat to nie dostalam żadnego info że powielone, ale dzięki i przepraszam