Wygrane w konkursach

No kiedyś jak się #likezalike wpisało to działało, a teraz ograniczyli # i można tylk 5

ooo to ja mam tyle dobrze ze spokoj z takimi ale za to namolni z podbijaniem sztucznych obsow

Gratuuuulacje dziewczyny !

Madziu dzisiaj tez zaglosowane :heart:

Hahah do mnie piszą i proszą o polubienia ewentualnie zapraszają do zapisania się do grupy na lajki , i komentarze

Zagłosowane! Wrzucaj codziennie link to będzie łatwiej!

Dziewczyny @Mama.kacperka stworzyła kontynuację tego wątku. Problem z pisaniem. Taki jak i ja kiedyś mialam.
Moze faktycznie ze wzgledu na ilosc postow warto przeniesc się do nowego wątku?

4 polubienia

Mi się też zacina , to chyba jak jest ponad 2 tyś to zacina

by weszlo bez zacinania warto w powiadomieniach odnośnie tego wątku klikac wtedy wchodzi z automatu
a chcąc wejsc normalnie jest błąd

Mi się nie zacina, ale dobry pomysł z tym nowym wątkiem❤️

2 polubienia

Ooo wow!
Rewelacyjna wygrana :grinning:
Dawaj znać czym Cię obdarują w kolejnych miesiącach :wink:

1 polubienie

Mi też nie zacina qle ok🥰

1 polubienie

Ja jak miałam małą Amelcie to co rusz wygrywałam jakieś konkursy na instagramie. Na początku myślałam że to fake ale jak raz wygrałam iPada a potem iPhona to się wkręciłam. Apetyt rósł… w taki oto sposób „zarabiałam” bo były też nagrody pieniężne np do wyboru albo zabawki jakieś tipi hulajnoga zegarek albo np 400 zł to wybierałam 400 zł i kupowałam za to Amelce stoliczek krzesełko i szafeczkę na książki. Co prawda to były konkursy na aktywność i poświęcałam na nie bardzo dużo czasu ale uznałam to jako „prace” w chwili gdy nie mogę iść normalnie na etat bo siedziałam z dzieckiem w domu. Zawsze wieczorem jak już uśpiłam małą to działałam na tym instagramie a więc polecam

Jest nowy watek , ten sie zacina

1 polubienie