Hihi to ja będę mistrzem jednego zwierzątka- węża :p
Ja nigdy nie potrafię stworzyć coś fajnie go z balonów niestety
ja też nie umiem ich robić
Myślę, że gdybym spróbowała to coś by z tego wyszło, ale chyba strach przed balonami na razie wygrywa :)))
Ja też nie umiałam stworzyć nic fajnego z tych podłużnych balonów
U nas właśnie trwa zabawa balonami co zostały z chrztu. Próba złapania balona to najlepsza teraz zabawa.
A to macie zwykle balony czy takie z helem?
My kupiliśmy pakiet balonów plus butla z helem i będę kombinować na chrzciny :)
My mieliśmy zwykle balony bo sufit wysoko i.jakby balon poleciał to już tam zostałby;)
Laurka chyba bedzi emiała najwiecej zabawy z tymi balonami;)
Aniss kupiłam na allegro paczkę baniek i kolorowanek dla dzieci żeby miały co robić:)
MamaLaury a chrzciny robicie w domu? I jeszcze pytanko o tą butle z helem- w miarę się to łatwo obsługuje, próbowałaś już? :)))
też jestem ciekawa tej butli z helem zawsze bałam się kupić
Też jestem.ciekawa bo chciałam zamówić;) po użyciu butli może ona stać o czekać na inną okazję?
Ja też właśnie się wstrzymuje przed zakupem, czekam na odpowiedź :))
Paulina robimy w strażnicy bo nie było już wolnego lokalu tutaj kolo nas została strażnica niestety , ja już kiedyś miałam do czynienia z butla bo pracowalalam w kwiaciarni i była również poczta balonowa obsługa jest banalnie prosta
Ja właśnie rozważam czy jakaś sala, restauracja czy salon i catering. Bo w sumie boję się tego, że potem.goscie będą chcieli jeszcze iść do domu, na posiadówkę, bo wiecie jak to bywa, zawsze komuś "jest za malo"
Ja bym już się raczej nie decydowała na salę za dużo roboty lepiej iść na gotowe i zapłacić a mieć spokój
Musze to przegadać na spokojnie z mężem i wtedy zdecydujemy :))
Ja chrzest miałam w restauracji i zagadałam, że zrobili nam ściankę i napompowali balony helem, ja tylko zapłaciłam za hel, więc mega mi się pofarciło, bo takie scianki od osób zajmujących się profesjonalnie to okolo 700 zł.