U nas w granicach 800-1100 złotych jak pytałam i to wcale bez szału z tym że bez roboty naszej i czasu
Ja o takich ściankach nie myślałam tak szczerze mówiąc. Jeszcze nie wiem na co się ostatecznie zdecydujemy, ale ja chyba bardziej byłabym skłonna do tych ala bukietów z balonów, tzn jeden większy na górze z napisem chrzest święty i pod spodem kilka ładnych kolorystycznie dobranych. I one wszystkie są związane na dole w jedno miejsce, czasem dają ten dół np do jakiegoś pudełka i ładnie to wygląda :) takie delikatne mi się to wydaje :)
Mi się podobają tez te transparentne Balony co się daje na stół właśnie z napisami :)
są przepiękne
O MamaLaury chyba mówimy o tych samych :) można dawać na stół lub gdzieś ustawić na podłodze jako dekoracje :)
Chyba tak i niektóre firmy z balonami oferują na nich dowolny nadruk
O tak :) albo są np takie uniwersalne napisy albo właśnie można dać sobie swój za niewielką dopłatą:) u nas sa w mieście dwa takie sklepy i mają nawet konkurencyjne ceny także fajnie, bo zawsze można coś kupić. Ja się nauczyłam i chrześniakowi co rok kupuje na urodziny taki mini bukiet z balonów, np albo cyferka plus zwykle balony (wszystkie z helem) albo zwykle balony z nadrukami urodzinowymi - mały koszt, a z każdych urodzin mamy wspólne zdjęcie właśnie z tą cyferką. Tylko na chrzciny mu nie kupowałam bo kuzynka miała już zamówione u innej dziewczyny więc się jej do tego dorzuciłam :)
Mi się właśnie teraz one strasznie podobają.
Balony są bardzo efektowne :) A dzieci je uwielbiają :)
A to ja się nie spotkałam żeby można sobie było dać dowolny nadruk na balonie. A w sumie fajne opcja i pewnie dzeci mega to cieszy
Firmy też często mają balony z własnym logo zamówione :) Więc pewnie bez problemu można takie zamówić :)
Olaleksandra jesli będziesz kiedyś przy okazji kupować balony to zapytaj, może mają w ofercie ale się nie reklamują? :) bo to jednak pewne ryzyko - takiego z napisem lub datą już byle komu nie sprzedadzą, a różnie jest z ludźmi. U nas żeby był specjalny napis wymagana jest przedpłata - bo nawet jak nie odbierzesz tego balona to oni nie są stratni tylko Ty jako zamawiająca ;))
Ostatnio jest dużo ofert różnych rzeczy że można samemu wybrać napis itp. balony też widziałam że można zamówić przez internet z własnym napisem. Nawet chyba też ze zdjęciami można już też zamawiać różne rzeczy.
O, ja się internetowymi zamówieniami nie interesowałam, bo widziałam u nas stacjonarnie :) ale wiem, ze można też te opłatki na torty zamówić z własnym napisem lub zdjęciem (to akurat mi się rzuciło gdzieś w oczy w internecie :) )
ja przez internet takie rzeczy zamawiam
W tych czasach chyba wszystko można zamówić;)
Teraz to naprawdę w internecie możemy dostać tyle rzeczy. Praktycznie o czym nie pomyślimy to możemy to spotkać w necie:P
Tak, z jednej strony super, a z drugiej wg mnie gorzej, bo jak się idzie do sklepu to niby jest wszystko dostępne ale jak się chce obejrzeć to trzeba kupić lub czekać ileś tam aż przywiozą i wtedy można popatrzeć
To ja już wolę zamówić przez internet niż iść do sklepu i usłyszeć, że trzeba zamówić i kupic żeby zobaczyć ;) często w sklepach rtv agd większość sprzętów jest dostępna na stronie sklepu.
Jaialam ostatnio w media ekspert taka sytuację ze chciałam kupić tel na raty. Przez internet upatrzyłem , raty zero procent i zadowolona jadę do sklepu . Już wszystko przygotowane , siedzę z panią która sprawdza zdolność kredytową i nagle mi przedstawia ofertę z takim oprocentowaniem że w ogóle się ten zakup nie opłaca . Ja mówię że w takiej razie rezygnuje i wolę kupić przez internet bo tam mam raty zero % ale ta biedna kobieta próbowała mi wciskać mimo wszytko ten telefon z oprocentowaniem :D no ale tak bardzo mi się nie paliło . Wolałam wrócic do domu, zamówić przez internet i poczekać te dwa dni na kuriera :D