7 gadżetów ułatwiających życie kobietom w ciąży

Ewula tylko się cieszyć ze nie były potrzebne i oby teraz też nie były potrzebne. 

Ewula ja się zaopatruje na zapas bo to moj pierwszy poród wole mieć niż żałować ze nie kupiłam

Nati nawet przy drugim różnie może być nie powiedziane że przy pierwszym jak obyło się bez nich to i przy drugim uda się. Lepiej mieć takie moje zdanie 

Tak lepiej kupić i mieć ze sobą 

Ja tez jestem zdania zeby lepiej mieć 

A jak się nie przydadzą to zawsze mogą czekać na kolejne 😂

Nati nawet sprzedać komuś można. Jak się nie przydadzą 

Aneczka tez ale to grosze kosztuje to można nawet oddać

Na szczęście w dobrych szpitalach jakby co mają i dadzą. Ja nie miałam jak rodziłam. No i w sumie mi położna dala bo był problem z karmieniem

dobrze wiedzieć, ciekawe jak u nas w szpitalu

Nati można i oddać nie widzę problemu 

Mazia ale to nowe dają ?

No niby warto mieć na zapas, bo nie jest powiedziane, że jak przy pierwszym dziecku było ok to przy drugim też tak będzie ale ja to w ogóle jakaś dziwna jestem... Powiem Wam, że teraz, tak jak i w poprzedniej ciąży, w ogóle nie zakładałam, że mogę mieć z czymkolwiek problem. Niby coś czytałam o cesarce, ale byłam nastawiona na sn i dopiero pod koniec ciąży do mnie dotarło, że przecież wszystko się może zdarzyć także mnie, a nie tam tylko koleżankom... Z karmieniem miałam tak samo. Nie czytałam o problemach jakie mogą się pojawić i ich rozwiązywaniu bo po prostu zakładałam, że będzie dobrze. Wiecie, tak gdzieś w podświadomości to miałam... Bo jednak jak się zatrzymałam i zastanowiłam no to faktycznie rozmyślałam co jeśli coś pójdzie nie tak. Ale ja chyba taka już jestem, że się nie martwię na zapas. Dlatego nie kupuję niczego na razie, jak będzie potrzebne to kupię po porodzie :)

ewula, ja też mam na dzieje na sn i karmienie piersią ale zobaczymy jak bedzie... nadzieja umiera ostatnia ;p 

Ja wczoraj pytałam diabetolog i mówiła ze dobrze prowadzona cukrzyca i prawidłowa waga dziecka  ooznaczają SN a nie CC ☺

Pewnie, że tak dacie radę już nie dużo zostało. Zleci szybko 

Superczas dokładnie nadzieja umiera ostatnia. I warto walczyć 

Ewula w sumie dobre podejście. Ja tez raczej nir jestem panikara ale po 1 ciąży stwierdziłam ze bylam słabo przygotowana i teraz postanowiłam że przyszykuje sobie już wszystko zeby tylko mieć łatwiej 

Monia_dawid ja też nie jestem panikara choć to mój pierwszy poród 😂

Dla mnie najlepszy gadżet dla kobiety w ciąży to specjalna poduszka która w szczególności pod koniec ciąży pozwala w jakikolwiek sposób chociaż odrobinę się wyspać po porodzie możemy korzystać z niej również w inny sposób karmić na niej dzidziusia układać go w niej ja osobiście z takiej poduszki na samym początku robiłam sobie nawet taki ala kokon dla maleństwa ma bardzo dużo różnych zastosowań takze polecam kazdej przyszlej mamie