Pina dla mnie ta poduszka też sprawdziła się nie tylko do spania w ciąży ale też do karmienia teraz służy ale też nadal z tą poduszka śpię
U nas nie mieliśmy tej poduszki ale żałuję
poduszka dla kobiet w ciąży to najlepszy gadżet ever
Poduszka do snu mega ! Pasy ciążowe do auta także bezpieczny dobry gadżet. Nie uciska na brzuch a ja dużo podróżowałam. Sprawdzil się jeszcze detektor tętna płodu zawsze gdy chciałam sprawdzić czy wszystko ok z maluszkiem
Ja z pasów ciążowych do auta zrezygnowałam. Chciałam kupić ale jak zobaczyłam cenę to się przeżegnałam. Jak pomyślałam że mam jeździć dwa miesiące tylko z tym i to tylko do sklepu czy coś załatwić to jednak zrezygnowałam. Slyszalam że też wyporzyczaja takie pasy ale niestety u mnie małe miasto to nie ma takiej możliwości
Czasem można kupić używane w bardzo dobrym stanie, nie musisz odrazu mieć nowych zawsze wyjdzie taniej czasem nawet dużo taniej także polecam popatrzeć na olx lub vinted tam jest dużo rzeczy po niższych cenach
Nie kupowałam adaptera do pasów. Tak poradziłam sobie
w ogole adaptery sa tez wypozyczane, w sklepach dla mam i dzieci mozna czesto sporo rzeczy wypozyczyc
ja też nie kupowałam
Anoosk dokładnie jak gdzieś dalej się jedzie można pomyśleć nad wypożyczeniem a nie kupować
No fajna sprawa wyporzyczenie takich pasów.
noo bo nie kazdy potrzebuje takiego bajeru, na wakacje czesto jak sie jedzie to warto wypozyczyc
Takie rzeczy nie muszą być nowe ja adaptery do fotelika kupiłam uzywane za połowę ceny
czesto tez ludzie oddaja za darmo :)
Anoosk wydaje mi się że adapterów to nich za darmo nie oddaje. Tanie to nie jest przecież.
Za darmo wiecie jak to się mówi umarło. No ale faktycznie używane czy porostu wyporzyczenie fajna sprawa. Jeśli chodzi o adaptery to wiem właśnie ze dużo osób sprzedaję
Ja muszę swoje wystawić może ktoś kupi bo mam nadzieję, że już nie będę musiała z nich korzystać :D tzn taki jest plan
Może jeśli komuś nie zależy to oddaje za darmo, ja bym wolała sprzedać chociaż za parę zł bo też za darmo ich nie dostałam wychodzę z takiego założenia
Anulka albo ktoś kupił taniej od kogoś i dalej sprzedaje tzn oddaje dalej. Bo któraś z kolei osoba już ich używa
Wszystko moiwe tak się teraz to najczęściej odbywa